6,168    5    1  

Anbefaling: Verktøymannen

 282     Rogaland     1
Først og fremst, jeg verken jobber for nevnte firma eller har blitt bedt om å skrive dette. Jeg er en "helt vanlig forumbruker" og verktøykjøper. Jeg kjøpte nettopp en Bostitch F21PL spikerpistol hos Verktøymannen.no. Ettersom dette later til å være et enmannsfirma drevet av en entusiast, er han nok avhengig av å både yte god service og å få et godt rykte.

Jeg har ikke bil, og fikk pistolen personlig levert på døra. Uten ekstra omkostninger. Etter noen uker fikk jeg problemer med pistolen. Han kom da kjørende med ny pistol og tok den gamle, uten spørsmål.

I andre tilfeller der jeg har sendt forespørsel om verktøy og priser, ringer han meg personlig (en gang også fra hytta), svarer på sms og er i det hele tatt veldig tilgjengelig og serviceinnstilt.

I tillegg er prisene veldig bra.

Jeg synes dette er så sjeldent bra service at jeg hadde lyst til å skryte litt og komme med min anbefaling.

   #1
 26     0
Har også handlet der 2 ganger. Fikk problem med ett av verktøyene jeg kjøpte. Ble bedt om å sende det tilbake til han, og etter ca en god uke kom det reparert tilbake. Så det ser jo ut til at garantien virker selv om det er parallell import. Fint at de er ett rimeligere alternativ på de gode verktøyene.
   #2
 41     0
Hei

Er det noen som har handlet hos Verktøymannen den siste tiden? Vurderer å kjøpe meg en gipsheis derfra, men skulle gjerne hatt litt flere uavhengige erfaringer.

Andreas
   #3
 4     0
Hei,

Handlet meg nettopp en gipsheis derfra, går utifra det er samme type du tenker siden han bare har en type på hjemmesiden. (rød, med hjul til å heise etc.)

Heisen virker solid og bra den, uten at jeg har prøvd andre typer.
Den gjør absolutt jobben. Jeg fant heller ikke mange andre som forhandler gipsheiser, og de få jeg fant var langt dyrere.

Tipp topp service også.

   #5
 155     0
Flott med "billig" gipsheis fra verktøymannen. Men ikke like greit at de henter seg inn igjen ved å ta 800kr i frakt. Vi alle vet at det ikke koster halvparten.