#101
 6,009     Finnmark     0

Hei igjen forumbrukere.


Begynner med å takke for all interessen det er rundt prohandel.no .

At UWSCSI ikke har fått varen innen rimelig tid, og ikke svar på tidligere henvendelser beklager jeg. Det var en vare jeg var utsolgt for, og jeg ventet svar fra leverandør på leveringsdato. At kunden ikke fikk nødvendig informasjon om progresjonen er en glipp fra min side. Dette skal ikke skje og er selvsagt sterkt beklagelig.  Kan nevne at UWSCSI sin ordre er nå tatt hånd om.
At dette er et forsøk på svindel eller annet lureri avviser jeg på det sterkeste.

Ja det stemmer finnmark4ever. Det går fortsatt i forskudd/postoppkrav ved sending, men slik jeg skrev tidligere så var jeg i selskapsbytte fra ENK til AS. Denne omdannelsen er nå ferdig, og all fakturering går via Prohandel AS som er mva registrert.

Håper dette var noe oppklarende.Kanskje bruk av visakort også snart Wink
Signatur

   #105
 1     0
Apropos Prohandel AS
Greit å kommunisere med foretaket hvis man vet hva man skal kommunisere om. De svarer ganske raskt i forhold til mange andre foretak, store som små, der det kan gå dager før svar kommer.

Sjekker man Prishammeren.dk som har mange av de samme løsninger, så kommer Ptrohandel AS bedre ut. Dette pga når varen fra Prishammeren AS (et foretak svært mange nordmenn bruker) tillegges norsk mva (dansk mva trekkes fra) + fortolling ut av Danmark og inn i Norge + frakt, så blir samla kostnad dyrere enn  hos Prishammeren.dk. I tillegg er reklamasjonsrettighetene på år og omfang, bedre i Norge enn i Danmark.

Hva angår betaling, så kan kredittkortvariant benyttes, men det tar kredittselskapene 1% pluss 35 kr for. Har derimot Prohandel AS avtale med Mastercard/Visa eller PAyPal, trekker de dette beløpet fra selger Prhandel AS. Det gjør at foretaket evt. da må skru opp prisene.
Siden Prohandel AS foreløpig ikke er et stort selskap, vil kortselskapene ta godt betalt for transaksjonene. Det kan bli kostbart for Prohandel AS. Det betyr igjen at Prohandel AS sjøl om de får pengene raskere inn ved kortbruk, får vesentlig mindre fortjenestemargin på produktene. Blir selskapet større, vil de etter hvert være i en bedre forhandlingssituasjon med kortselskapene og kan stille bedre betingelser sjøl. Å bruke PayPal som formidler, er det dyreste alternativet. Klarna faktura kan kanskje være et alternativ til forskuddsbetaling om ikke de er for kravstor på marginen de skal ha for en slik transaksjon. Det fins dog en måte å sikre seg på ved forskuddsbetaling, men det får være opp til den enkelte sjøl å finne ut.

Oppkravsløsninga til Prohandel AS er lik alle andres selskap. Det styrer postleverandør. Dog er fraktkostnaden utenom oppkravet, noe høy sett i forhold til noen andre nettselskap. Den bør vel kanskje Prohandel AS kunne forhandle seg fram til bedre løsninger på etter hvert.

Handler sjøl mye innenlands som utenlands på nett. Her har Prohandel AS som noen andre selskaper (G-Max, XXL-sport, NetonNet, Pierre Robetrt, Outhnorth, Prishammeren osv, osv) vært rask på levering. Forøvrig er varene som bestilt. Leveransen fra Prohandel AS raskt fra betaling er gjort til vare er på plass. Så Prohandel AS er en sikker og god leverandør.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

   #108
 10     0
Handlet hos Prohandel forrige uke og er meget fornøyd! Varen kom fort og var godt pakket inn.
   #109
 381     Noruega     0
Kan bekrefte at Prohandel har tilbakeført pengene til min konto og i så måte er alt i orden.
Men jeg kan ikke si å hatt en god kundeopplevelse i denne saken. Prohandel har litt å gå på ...
Som sagt tidligere var jeg meget fornøyd med et tidligere kjøp, men er nå litt usikker på om jeg vil velge Prohandel igjen.
   #110
 197     Nordland     0
Min erfaring med Prohandel.no:
Det skjer aldri noe med bestillingene, og jeg får aldri svar på mail. Den ene bestilligen fra juli ifjor (!) ligger enda inne som mottatt, ikke sendt. Nå er det 4-5 uker siden jeg la inn en ny bestilling på noe annet - det skjer nada, og ingen svarer meg på mail.