#71
 6,009     Finnmark     0

Det er muligens urettferdig å sammenligne Tromas med Prohandel.

Tromas fremstår alltid som den stødige klippe, med sine lynraske leveringet og alltid hurtige eksellente kundeservice.  Som å handle på Maxbo, Byggmakker, bare enda mye mer trygt.

Prohandel er ennå på det dodgy gateselger planet. Selv om mine kjøpe erfaringer med de er utelukkende positive, så føler jeg en viss utrygghet her. Jeg har ved to seanser forespurt om en vares laveste pris, bare i 50% av høvene ble det respondert og nei, her var intet å hente ang. rabatter.


Nettbutikk er butikk som selger varer til kunder som bestiller på nett, derfor er det helt ok å sammenligne feks disse to...
Akkurat nå har feks Tromas noen av de laveste prisene på feks Makita batterier.....
Du svarer at det er trygt å handle hos prohandel i ett innlegg og i dette at det er utrygt!
....hva mener du egentlig med det?
Hvilken erfaringer har Du med disse to nettbutikkene, siden du kan beskrive virksomhetene så godt?


Signatur

   #72
 260     Orkdal     0
Vil det kreves en utførlig, flere siders utdypning av mitt engasjement vedr disse to, eller holder det at Tromas lettet meg for seks, Prohandel tre tusen. En ufattelig stor pengesum på hver, formedelst dette er kun hobby, ingenting av det jeg handlet var nødvendig ( for familien), så lenge man har øks og hammer, fås gjort det meste enkelt og gratis, omenn noe "rufsete".

De innkjøpene fra de to klargjorde forskjellen på etablert forretning og mer hjemme hos kremmersalg uten noe sterk ryggrad. Jeg ante ikke hva en multikutter var for noe, etter handelen med Tromas er den blitt meg en uadskillelig venn, fordi handel og oppfølgning fra gutta i Tromas er over måte sterk. Prohandel tabbet seg muligens ut ved mitt høvle kjøp, jeg skulle ha den hvite, og fikk hvit, boksen altså! Inni var en standard grønn, ekslusiv den svære aluminiumskofferten jeg imøteså med den største forventing. Men jeg svarer ja på trygt å handle, to timer etter at jeg avsendte en klage vedr fargelapsusen, var en ny, shiny hvit en med koffert, registrert hos Bring, og den var meg i hende to dager senere. Perfekt.

Og tilsist, jeg sier JA til trygghet å handle. Det har ingenting med innhenting av priser, som for Prohandel falller ikke helt heldig hele tiden. Tromas alltid!
Signatur
   #73
 836     Østfold     0
"kremmersalg uten noe sterk ryggrad" ? Ser for meg ut som om prohandel var veldig, veldig raske til å rette opp i en farge-misforståelse. Synes du gir ros og pepper om hverandre, på et relativt spinkelt grunnlag etter ett kjøp.

Vet ikke hva folk egentlig spør etter når de lurer på om det er trygt å handle derfra. Men for meg er det en selvfølge at varen kommer når man har betalt. Usikkerhet ligger vel mer på oppfølging av garanti-ansvar et stykke inn i fremtiden?
Signatur
   #74
 6,009     Finnmark     0
En nettbutikk bør ha moderne betalingsløsninger....
Syns ikke forskuddsbetaling hører hjemme i 2014, dessuten er firma som bruker to orgnr ikke spesielt betryggende......

Dryasanne: Når du skriver at det er trygt å handle på prohandel så baserer du det på ett kjøp til 3K.
Etterpå sammenligner du dem med gateselgere.....
Tror ingen forumbrukere tør å stole på dine meninger, som tydeligvis svinger etter humøret og ikke etter saklig grunnlag!

Signatur
   #75
 10,486     Akershus     0

En nettbutikk bør ha moderne betalingsløsninger....
Syns ikke forskuddsbetaling hører hjemme i 2014, dessuten er firma som bruker to orgnr ikke spesielt betryggende......


Det er 3. gangen du sier det nå.
Signatur
   #76
 6,009     Finnmark     0


En nettbutikk bør ha moderne betalingsløsninger....
Syns ikke forskuddsbetaling hører hjemme i 2014, dessuten er firma som bruker to orgnr ikke spesielt betryggende......


Det er 3. gangen du sier det nå.

Vet det......er ferdig nå!
........sier du dette som moderator?
Signatur
Ebe
   #77
 4,452     Vestlandet     0
Signaturen til frodes sier "med mindre annet er gjort klart i innlegget, poster jeg på vegne av MEG, ikke som moderator" så jeg regner med han poster som privatperson, ikke moderator Smile
Signatur

   #78
 10,486     Akershus     0

Signaturen til frodes sier "med mindre annet er gjort klart i innlegget, poster jeg på vegne av MEG, ikke som moderator" så jeg regner med han poster som privatperson, ikke moderator :)


Selvsagt.
Signatur
Ebe
   #79
 4,452     Vestlandet     0
Forøvrig syntes jeg Dryasanne gir en grei erfaring av de to sidene. Jeg tolker "uten ryggrad" som at firmaet drives av en liten organisasjon (én mann?) i motsetning til hva hun sier om Tromas.

TS spør etter erfaringer med prohandel.no. Drysanne gir sine erfaringer. Syntes ikke vi andre skal legge tvil på andres erfaringer.

Ps. for ordensskyld poster jeg også dette som privatperson, ikke moderator.
Signatur
   #80
 2     1
Har handlet her med god erfaring. Fordi jeg ikke liker å forhåndsbetale på nett, valgte jeg å hente varene for så å betale der. Fikk veldig god service og alt gikk ryddig for seg.

Dersom det kommer mulighet for å betale med Paypal eller kredittkort på nettsiden, kommer jeg definitivt til å bestille mer (men da som sendes).

Ang diskusjonen om selskapsform: det er helt normalt at revisor/regnskapsfører tar seg av omdannelsen fra enkeltmannsforetak til AS. Det er heller ikke uvanlig at det tar sin tid (nedprioriteres ofte av revisor fordi de har mange regnskap som avsluttes på våren). Uansett: det bekymrer meg absolutt ikke, da det (nesten uten unntak) alltid er bedre for oss å handle av enkeltmannsforetak enn AS. Men korrekt som skrevet over: det er naturligvis viktig at riktig firma fakturerer (det som er mva registrert).