6 308    18    1  

Verktøysjappe i Bergen

 169     Bergen     0
Etter å ha strevet med dykksagen på tynne emner i helgen har jeg konkludert med at jeg trenger en bordsag. Jeg har en del verktøy fra før, men det meste er kjøpt på nettet eller kjøpt før vi flyttet til Byn.

Trelast her jeg kjøpt hos geiten eller på Florvaag bygg på Minde. Mest fordi jeg bor i nærheten. Men ingen av disse har noe særlig utvalg av bordsager. Jeg har sett på grønn Borsch som de har på tilbud på Obs, men var ikke spesielt imponert over anlegget. Og Byggmakker på Nordås der jeg i sin tid kjøpte gjæringssagen er som kjent konkurs.

Spørsmålet er altså hvor de har litt utvalg av større verktøy, greie priser for amatører og helst åpningstid tilpasset folk som ikke går på NAV. I Bergen altså.

Hvor handler dere? Kjør debatt.
Signatur

   #1
 739     0
Etter å ha prøvd en grønn "Boss" som havnet akkurat der Wink Gikk jeg på Bygg og Boligfornying. På Straume. Fikk den største Makitaen til "internettpris"
Kunne ikke vært mer fornøyd med denne sagen.
   #2
 116     Bergen     0
proffpartner på minde har en del utvalg... ellers har du super dyre würth også på minde.
astrup i godvik selger de fleste kjente proffmerker.
alternativt ligger mjo minde snekkeri på ja.. minde

**Neuman på midttun skaffer vel det aller meste Smile
  (trådstarter)
   #3
 169     Bergen     0
Takk for tips, men Minde snekkeri? De selger vel ikke verktøy?
Signatur
   #4
 116     Bergen     0
Nei... Kjekt dersom du skal ha noe presisjonskuttet... De er rimelig sålenge de ikke er overbooket Smile
   #5
 2 413     Ønsker ikke besøk av deg     0
DeWalt har en transportabel bordsag av god kvalitet. Den ville jeg valgt hvis transport var nødvendig. Selv har jeg en Hitatchi bordsag jeg kjøpte i Texas, men den veier nesten 100kg og er uegnet for transport.

Hvis du vil ha en seriøs bordsag (ikke for transport) kan du sjekke ut verktøy fra Tools/Astrup i Godvik, de fører Luna verktøy. Importere er nok relativt uaktuelt siden dollarkursen er høy.

Ellers er Coop bygg stort sett rimeligere enn Geiten...........på alt. Men er et stykke fra Minde. Har selv et trehus fra 1926.
  (trådstarter)
   #6
 169     Bergen     0
Takk for svar. Det er type transportabel, liten bordsag jeg har tenkt, ja. Ala DW 745 eller Bosch GTS10.

Problemet med Tools og liknenede er at man er avhengig av å være uføretrygdet eller jobbe skift hvis man skal handle der (altså, Våre åpningstider:
Man-fre: 07.00 – 16.00).
Signatur
   #7
 1 515     Bergen     0
Hvis åpningstider er en issue for deg anbefaler jeg at du bestiller på nett. Snakker da om toolstop.co.uk. Kvalitet til billig penge. Har også handlet en del hos www.prohandel.no pga høy £ kurs nå. Sjekk disse ut. kjøpte f.eks dewalt dw743 fra toolstop i 2012 og betalte ca 3700 for denne inn til norge. Frakt og mva inkludert. Aldri sett denne billigere på toolstop. Handlet en del da det var kjempe lav £ kurs i 2012


  (trådstarter)
   #8
 169     Bergen     0
Jeg har handlet en del fra Toolstop tidligere, men med valutakursene som er nå er det lite å spare på import. Noe så stort som en bordsag har jeg dessuten lyst til å handle i fysisk butikk pga mulighet for reklamasjon mv.
Signatur
  (trådstarter)
   #9
 169     Bergen     0
Noen som vet om en butikk som har blå Bosch bordsag og som har åpent på lørdager?
Signatur