#31
 473     Sola     0

Jeg vurderer å kjøpe meg 7. delers settet til Makita,  http://www.maxtool.com/Products/Makita/Makita_Blowout_Specials.asp, maxtool har 100usd i rabatt på den nå. Noen kommentarer til denne pakken.

Vi skal bygge hus i 2008 og tenkte at det er greitt å ha litt verktøy....


Jeg kjøpte samme settet på Ebay for 540 dollar pluss 100 dollar i frakt. Bestilte det i romjulen, og håper det ankommer snart.... Løper til postkassen hver dag.

  (trådstarter)
   #32
 5,112     Troms     0
Vedder på at det er ankommet norge for lenge siden, men det ligger i transit på Gardermoen i påvente av klarering.....hihihi  ;)

Be om å få pakkenummeret fra ajm9136
Signatur
  (trådstarter)
   #34
 5,112     Troms     0


Ok, jeg fikk nå iallefall min pakke uansett, så den er grei iallefall. Han sendte forresten min som vanlig pakkepost uten sporing for at jeg skulle spare porto. Hvis ikke ville det kosta 200 USD og ikke 100.

Han bruker FEDEX.
Signatur

  (trådstarter)
   #38
 5,112     Troms     0
Ja, jeg er også spent på den reviewen. Var forøvrig innom en butikk som solgte Hitachi verktøy i dag. Fy flate for et lekkert design og farge da gitt! Men huff så dyrt dessverre. Skal ikke ha så mye mer nå jeg. Kjøpte meg en Senco Duraspin 275 18V fullt kit  til 315USD forleden dag. DEN gleder jeg meg til. Tror at 50 meter gjerde, 40m2 terasse og 55m2 sponplategulv går litt lettere å skru sammen da enn med en vanlig slagboremaskin. Så jeg håper jammen den vil betale seg i form av mindre irritasjon og helvete over enkeltskruer. Brukte en Dewalt Quickdrive sist gang på terassen, må si at terasseborsdskruing fikk en helt annen mening med et slikt lånt verktøy. http://www.h-clausen.no/14.pdf
Signatur
fei
   #39
 162     0

Jeg har sett litt på en slik quickdrive, Tromas hadde kampanje på det ifjor med en makita skruautomat inkl til ca 3000+mva, men den senco'n ser jo bare SÅ mye røffere ut.. Må ha det, bare må ha det..

   #40
 473     Sola     0
Joda. Det skal nok vanke både review og bilder når den tid kommer. For tiden er det bare egeninnsats i hodet mitt. 12-14 timer om dagen, 7 dager i uken...

Har lagt ganske mange fliser de siste 6 dagene. Nå gjenstår resten av flisene, samt et par hundre kvadratmeter parkett (Kährs Portofino tror jeg den heter)

Den skrumaskinen så tøff ut. Skulle hatt en slik om jeg skulle skrudd gips selv.