#21
 315     Bergen     0
Kjøpte en pent brukt TS 55 + skinne på 1,4 og 3 meter for å kappe Steni plater.  Så kom jeg over et arbeidsbord av gml modell hos Motek som jeg fikk billig (eneste forskjellen er innfestingen av vinkelanlegget ift den siste modellen)

Nå sikler jeg på en OF 1400 fres - skulle laget noe ny innredning til båten...

Jepp, jeg innrømmer det - jeg er på fortapelsens vei...

  (trådstarter)
   #22
 5 116     Troms     0
har ikke årøvd Kapex enda. Umiddelbart ser den stor og tung ut med bordet og slikt. Min bruk av kapp gjærsag er ofte hvor den blir flyttet rundt og da er det greit at det ikke tar for lang tid. Bruker i dag en Bosch GCM10SD med GTA 3700 bord og det er jeg veldig fornøyd med. Den både gjærer og vinkler rett for listverk. Den er kanskje noe unøyaktig når gjæringen skal utenom std vinkler, men ut over det er jeg fornøyd. Hvis du mener jeg må ligge langt unna så får jeg gjøre det.....har ikke råd til 19000,- for ei slik sag.
Signatur
   #23
 1 003     buskerud     0
Har ikke tro på at noen kan få 50-70% avslag selv på kampanje på verktøy på motek så slår de ikke av mer enn 35%, eneste er demovarer som skal ut.
   #24
 19     0
Har brukt Kapex`n nå i to mnd. fikk sagen+anleggene på siden for 10 tusen,bruker den på dewaltbordet.Stiv pris til privatbruk,men jeg har ikke ANGRET et sekund.Ligger noen gode hakk over mine tidligere dewalt+bosch sager selv om det definitivt er gode sager(Har man verktøydilla så har man verktøydilla ;D ;D) ;D
  (trådstarter)
   #25
 5 116     Troms     0
Ikke ille med 10 000,- for en slik sag. Jeg hadde gladelig betalt det for ei kappsag,, men en del av mine naboer synes jeg er gal som gidder bruke 5000,- på en skrudrill og 6-7000 på ei kapp gjærsag med bord.....

Men dette er da altså naboer som synes Kellen og Black and Decker er mer enn bra nok....  :)

Noe det selvfølgelig ikke er, men jeg orker ikke diskutere. Gutta kjøper heller 2-3 B&D eller Kellen driller på 3-4 år kontra en skikkelig proffdrill.

Har også solgt bordsaga mi nå og sikler selvsagt på en Festool bordsag. Noen som har erfaringer med disse? Evt blir det å kjøpe ei Dewalt DW745 bordsag. Tror den skal være ok.
Signatur
   #26
 382     Oppland     0

Har ikke tro på at noen kan få 50-70% avslag selv på kampanje på verktøy på motek så slår de ikke av mer enn 35%, eneste er demovarer som skal ut.


Kan tro hva du vil for min del :-)

Det siste jeg har handlet der har jeg fått avslag i den størrelsesorden :)

Skal sies at firmaet jeg jobber for handler for store summer der, så har nok noen fordeler pga. av det Wink
Signatur
  (trådstarter)
   #27
 5 116     Troms     0
Skulle ikke forundre meg. Jeg har selv 49% rabatt på lim, fugemasse, akryl og enkelte skruer. På verktøy får jeg best rabatt ved å ringe min lokale Motekleverandør. Fikk da ca 20% rabatt på veil pris på Festool verktøy. Sikkert mer å hente, men jeg er fornøyd fordi deres prise inkl varen levert på døra hvor som helst. Jeg bestile en gang en flaske olje 50ml for trykkluftverktøy og 3 dager etterpå stod det en kar fra Tollpost og lurte på om han bare kunne legge den på trappa. Har etterhvert fått god kontakt med Tollpost karen og nå har vi en avtale om at han bare setter ting på døren slik at det ikke snør eller regner ned. Motek er suverene slik synes jeg.

Servicen de har er ufattelig bra, antakelig verdt å betale noen ekstra kroner ja. Er drillen eller saga ødelagt så får du en ny uten å mukke tvert, mens den andre repareres.
Signatur

   #28
 1 003     buskerud     0
kjenner folk som jobber der at motek skal tape penger på selge verktøy har jeg ikke noen særlig tro på. Selv norges største firmaer får ikke 50-70% på verktøy der .men på forbruksmatriell er det noe helt annet
   #29
 382     Oppland     0
Festool 15+ 3 ga jeg 3000,- for inkl. moms
Bostitch 90 pistol ga jeg 1500,- for
bostitch stiftebanker fikk jeg til halv pris
Festool verktøykasse halv pris

Jeg lyver ikke, slike beskyldninger vil jeg ha meg frabedt!!!

Har kvitteringer å vise til :-)

Signatur
  (trådstarter)
   #30
 5 116     Troms     0
De prisene der er jo innbruddspriser  :D

Virker som du har veldig bra deal ja. Men at de skal selge for mindre enn hva de selv må gi for varene er nesten utrolig. Regner med ditt firma handler for mange millioner årlig?
Signatur