#21
 837     0
Verktøy for spiker uttrekking. Punktlaser til og merke av stendere på innvendige vegger, streklaser med mottager, og rotasjonslaser med mottager. Og gassdykkert!!!

   #22
 282     Rogaland     0
Jeg kjøpte en gang et billig skyvelær på impuls og trodde ikke jeg kom til å få særlig bruk for det, annet enn at det var kjekt å ha. Der tok jeg feil. Har brukt masse under oppussing av huset.
   #23
 3,042     Akershus     0

Har den på disken på butikkene våre.
Tømrere elsker den, andre faggrupper bare ler av den  ;D
Har et slikt fra ØYO og det er genialt. Pass på at godset i jernet er tynt, en del er alt for grove og da mister det en del funksjonalitet. Mener Stanley sine er alt for grove.

Helt ypperlig for riving der man må være litt forsiktig eller skal spare på det man river. Utforinger, lister ol.
   #24
 124     Sandefjord     0
Ikke akkurat noe verktøy, men jeg synes akryltetningsmasse er helt uunnværlig når jeg pusser opp. Ikke bare for å dekke over eventuelle skjevheter, men det gir generelt et penere resultat. Synes de som oppfant det skulle fått Nobelprisen i kjemi Cool
Signatur
   #25
 1,016     Hosle     0
Snekkerens beste venn!


Ikke akkurat noe verktøy, men jeg synes akryltetningsmasse er helt uunnværlig når jeg pusser opp. Ikke bare for å dekke over eventuelle skjevheter, men det gir generelt et penere resultat. Synes de som oppfant det skulle fått Nobelprisen i kjemi 8)
   #26
 836     Østfold     0
+1 på den:)

Noen som har tips til type akryl som krymper mindre? Kjedelig med sprekker som dukker opp etter en stund
Signatur
   #27
 124     Sandefjord     0
Kjøper stort sett bare tilfeldige merker, men har registrert at noen er bedre enn andre. Har imidlertid ikke vært noe flink til å notere hvilke som var bra eller ikke. Har en hjemme nå som jeg synes virker god, kan poste navnet på den når jeg får sjekket etterpå.

Man må selvsagt alltid ha en lett fuktig klut tilgjengelig (eller spytte på tommelen i verste fall), for tilført fuktighet er viktig for resultatet. Dog ikke for mye, da jeg kan tenke meg det vil bidra til ovennevnte krymping og sprekker.
Signatur

   #29
 1,307     Hardanger     0
Den største aha-opplevelsen på verktøy må jeg tilskrive multikutter.
Signatur
   #30
 124     Sandefjord     0

Den største aha-opplevelsen på verktøy må jeg tilskrive multikutter.


Hva er det? Har du en link?
EDIT: Ahh.. seff.. Så først for meg en slags elektrisk saks eller noe Tongue Har en Fein selv, men den er dessverre ikke mye brukt. Får gå på Youtube og søke opp litt inspirasjon!

Fant forresten akryltuben jeg har brukt nå sist, den heter noe så flott som 'Overmalbar akryl - bruksklar elastisk akryl fugemasse'  :o
Tuben er lyseblå med oransje skrift, og den er produsert av Løkken AS i Skien.

Tror de fleste holder bra mål egentlig, bare man unngår nederste hylle..
Signatur