#41
 646     Digert skolehus fra 1923, på Vestlandet.     0

Tyggegummi!

Tenker mye bedre med tyggegummi  Grin

   #42
 123     0
Denne:


Brukes til å slette alle mål, teorier, tanker og bekymringer etter en langhelg med DIY'ing på høyeste plan. Best til å måle opp 2/5 Martini Bianco, 3/5 Bombay Sapphire, ristet på is og servert med oliven. Yup, shaken, not stirred.
Signatur
   #43
 541     oslo     0
Kan ikke huske å ha sett det avbildede verktøyet i noen verktøybutikker her til lands, bare noe lignende i delehyllene for eksosrør hos Biltema. Og ingrediensene du nevner, er det Motek-assortement eller bestillingsvarer hos eventuelt andre ?
   #44
 123     0

Og ingrediensene du nevner, er det Motek-assortement eller bestillingsvarer hos eventuelt andre ?


De fører dette bak klagedisken på Jula. De vil nekte først, da dette ikke er noe de vanligvis vil ut med, er liksom litt av en hemmelighet, men ikke gi deg! Krev å få det, lag gjerne et lite helvete (spesielt dersom det er mange andre kunder der, blir mer press på de), og de vil gi seg til slutt.
Signatur
   #46
 725     Lier     0
Åpne/lukke wago og superlim!
Signatur
   #47
 123     0
Slikkepott!

Du kan ha sparkler og annet verktøy "up the wazoo", men det var en slikkepott som gjorde at jeg fikk dekket hele gulvet med én 10kg med Kvikkflex.
Signatur

   #48
 28     Svelvik     0
Litt sent å bidra her, men vi i Hammerslaget tar inn litt forskjellige produkter som ikke mange andre "standard" verktøybutikker har.

1. Speed Square: Genial til å tegne vinkler og som støtte for sirkelsag. Kjempelett i bruk og varer livet ut.
https://www.hammerslaget.no/produktkategori/handverktoy/vinkler/

2. Ezy-Lifter Terrassebordriver: Dette er ikke et "må-ha" verktøy for alle, men et "må-ha" verktøy for de som river gulvbord iblant. Man sparer mellom 50-80% tid, i tillegg til mye slitasje på rygg og knær.
https://www.hammerslaget.no/shop/ezy-lifter-terrassebordriver/

3. Teleskopstøtter som tåler 450kg og ikke veier mye. Disse kan være et slikt produkt du tenker på. Kommer i 5 forskjellige lengder og er justerbare i høyden. Man har de små som kan holde oppe overskap (40-60cm) og helt opp til de lange som løfter på 3,75m høyde.
https://www.hammerslaget.no/produktkategori/nyheter/piher/

4. På denne siden har vi samlet sammen noe av de smarte verktøyet vi har som definitivt har sin plass i mange sine verktøykasser.

https://www.hammerslaget.no/produktkategori/diverse-smarte-verktoy/
Signatur