(trådstarter)
   #11
 73     Halden     0
Jeg prøver igjen utfra hva jeg vet pr.idag:

Jeg ønsker å benytte snekker kun til råbygget,dvs. reisverk,utvendig dekning,tak uten takstein(legger selv) og innvendig plating inkl. isolering. Resten gjør jeg selv.
Elektriker,rørlegger og blikkenslager samt øvrig innredning holdes utenom.
Jeg har ikke spesifikke mål på huset men det er en-etasje,lengde 23,4 meter og bredde 14,4 meter. BYA/BRA er hhv. 218 m2 og 167,6 m2.
Kan noen,utfra de opplysningene her,vurdere grovt hvor mye en snekker vil ta? Arbeidet skal utføres i en mindre østlandsby.
Signatur

taz
   #12
 3 840     Haugesund     0

Joda,er med på den. Men,dette var jo og det første innlegget hans,så da kan en jo gjerne ta litt hensyn til akkurat det.
Det andre var ikke noe mer imponerende i mine øyne...
Sånne ..... som deg klarer vi oss godt uten !

Men noen må være den første.

Men, hvorfor ikke ta kontakt med Vestlandshus? å spør hva de skal ha for et råbygg. Du kan faktisk ende opp med å spare tegningskosten.
Få også tilbud på byggesett, med oppsatt råbygg. De har bedre priser på materialer enn du antar jeg.
Signatur
  (trådstarter)
   #13
 73     Halden     0

Det er mange muligheter men det var jo ikke akkurat det jeg lurte på. Men det er kanskje ingen som klarer å gi et bedre svar?
Signatur
  (trådstarter)
   #15
 73     Halden     0

12-15.000kr/m2 BRA + tomt tror jeg er et veldig greit utgangspunkt.
Så 2-2,5mill pluss tomt, så er du i allefall ikke veldig ute å kjøre.Det synes jeg var dyrt for å sette opp reisverket? At på til når jeg selv holder alt av materialer...
Signatur
  (trådstarter)
   #17
 73     Halden     0

Nei, det var totalpris, ikke råbygg!

Det var jo ikke det jeg spurte om!
Signatur

  (trådstarter)
   #18
 73     Halden     0
Her er spørsmålene en gang til:

Hva vil en snekker ta for å sette opp et slikt råbygg,dvs. uten materialkostnader?

Tror dere Vestlandshus,som er "eier" av dette huset vil selge meg tegninger? Isåfall, hvor mye vil det koste å kjøpe disse?

Hva tror dere materialkostnadene vil beløpe seg til om man holder normal nøktern standard?
Materialkostnadene har jeg forøvrig kalkulert til kr 380.000(ikke innredninger).
Signatur
   #19
 4 148     Oslo Vest     0
Jeg tror du skal konkludere med at det er vanskelig å kunne gi noe særlig riktig svar på spørsmålet ditt, ut i fra det du beskriver. Dersom du skal få en seriøs pris må du spesifisere nøye hva det er du ønsker pris på, legge ved tegninger og så sende ut dette til diverse entreprenører som kan gi deg en seriøs pris.

Selv om det blir litt jobb (og det bør det legges vekt på) vil du kunne få riktige priser. Ut i fra det du har skrevet ser du at det er millioner som skiller svarene, og den eneste måten å finne RIKTIG pris er nøyaktig spesifikasjon på hva du ønsker.

Jeg har forståelse for at du vil gjøre dette enkelt, og få en ca pris, men på grunn runde formuleringer vil det blir vanskelig å få en riktig pris.
Signatur