#82
 5,569     0
Det var jo et OK hus, og når prisantydning = verditakst så tror jeg at evt mangel på kjøpere har mer med beliggenheten å gjøre enn huset. Men det er jo vanskelig å se på bilder og gjøre seg opp en skikkelig mening. Siden det har vært mange på visning, men ingen bud har det nok noe med huset å gjøre men basert på bildene kan jeg vanskelig se hva som skulle bli gjort annerledes.

Man kan alltid si at verandagelenderet trenger et strøk maling og andre småting, men jeg tror ikke det stanser et salg. Kanskje dere burde vurdere å ta bort fryseboksene på evt fremtidige visninger...?

Jeg mener fortsatt at dere bør kjøre en ny visning. Dersom den ikke fører frem, begynne med motbud. Da vil dere nok sannsynligvis ende opp med å selge til det opprinnelige budet. Kjøper vil være svært fornøyd siden han har (med is i magen) "tjent" noen hundre tusen. Men da bør dere også være relativt fornøyd, fordi dere har fått solgt et tilsynelatende "vanskelig" hus (av en eller annen grunn som jeg ikke klarer å se på bildene i alle fall).
   #83
 1,617     Rogaland     0
Kan ikke heller se hvorfor ikke det bør gå til den prisen.
Kan ikke se at det er så mange andre boliger i området som ligger ute som er mer atraktive til den prisen.
Er nok mangel på kjøpere som er problemet og da er det vel ikke annet å gjøre enn å avvente og eventuelt kjøre flere visninger.

For meg er detg pussig å se en enebolig til den prisen som ikke blir solgt på dagen.Hos oss hadde det gått for 3mill+
Om beliggenhet betyr så mye for pris, hvordan er det mulig å bygge et nytt hus i et slikt område? Byggekost er vel betydelig høyere enn salgsverdi? Eller bygger man også betydelig billigere?
   #84
 9,677     Kysten     0
Tomtekost ligger nok 1-2 mill lavere enn i de største byen. I tillegg er det ofte litt lavere kost på håndverkere.
   #85
 9,677     Kysten     0
Huset ser jo greit og det er jo ikke helt ute på landet. Det er nå litt hus rundt. Jeg vil foreslå tre endringer dersom dere viser huset igjen. Fjern evt ugress i oppkjørsel og grus den med singel. Fjern omtalte fryseboks og mal rekkverk på terrasse.

Edit: fjern flere leker fra barnerom.
  (trådstarter)
   #86
 777     Østlandet     0
Takk for tips! Vi har gjort alt dette når det har vært visning,foruten å male rekkverket. Får se om vi gidder det. Wink Neida,ikke helt på landet. Er bare 6 mil til Oslo og er er jo prisene skyhøye i forhold så skjønner ikke helt at det skal gå så tregt med dette huset! Men men.. hva får man gjort mer!
QC
   #87
 172     Akershus     0
En vekker for oss i Oslo vest/Bærum/Asker hvor mye man kan få for pengene utenfor Osloområdet.

Det jeg lurer på er hvorfor i allverden selge?  Yield'en virker jo være fantastisk ved utleie.  Dere får nå 5500 kr/mnd for leiligheten i kjelleren og resten av huset burde jo dermed gi minst 7500 kr/mnd i leieinntekter.

Med 13000 kr/mnd i leieinntekter går det veldig greit rundt til å betale ned renter og avdrag på et banklån, selv om en må betale litt skatt.

Huset ser helt strøkent ut på bildene i prospektet, så det burde ikke være vanskelig å leie ut.  Her har dere en prima sjanse til å bygge opp deres eget solide pensjonsfond.

Snakk med banken, med slike tall burde det være greit med finansiering.

Uansett, lykke til!

  (trådstarter)
   #88
 777     Østlandet     0
Hehe ja,tror ikke banken vil tillate at vi blir sittende med to hus!
Tips venner og bekjente som er på husjakt! Visning på mandag fra kl. 17-18 Wink
   #89
 919     Norge     0
Tenkte som deg at banken ikke ville tillate det, men det gjorde de i mitt tilfelle. Riktignook i 2006 da var de litt romsligere kanskje..

Et  poeng for oss ble regelen om å skatte av overskuddet om en ikke bor i boligen 12mnd av de siste 24 mnd, så vi endte opp likevel med salg.
Vedlikehold er også et moment..

   #90
 359     ØSTLANDET     0
Det krever guts å kjøre visning etter at skoleferien har begynt for å få opp prisen 100k. Jeg synes det virker litt risikabelt, men ønsker lykke til...