#11
 777     0
Hva med å droppe kledning og integrere dem i veggen? Det blir ikke like effektivt, men gir jo ett futuristisk preg og en aktiv utnytting av veggarealet.

  (trådstarter)
   #13
 96     0
Grovt sett er tomta 20x38 meter. Men den skrår litt så i den smaleste enden er den 19 og i den bredeste 22. Huset er planlagt nå til 7x26 meter. Da trekker vi huset så langt bak og mot naboen i nord vi kan slik at vi får maksimert utearealet mot vest og syd. 
Signatur
   #14
 997     0
Ville hatt garasjeporten i en kontrastfarge. Underetasjen ser litt spinkel ut med den høye andreetasjen, særlig over garasjen. Tror dette hadde endret seg med annen farge på porten
Signatur
  (trådstarter)
   #15
 96     0
Lenge siden jeg oppdaterte noe her nå. Vi har kommet et godt stykke lenger. Her er noen bilder fra det siste utkastet som antakelig går til kommunen nå. Tar fremdeles gjerne imot innspill på uttrykk, planløsning og lignende.
2010: A House Odyssey - ScreenHunter_02 Nov. 06 18.31.jpg - wangas
2010: A House Odyssey - ScreenHunter_04 Nov. 06 18.31.jpg - wangas
2010: A House Odyssey - ScreenHunter_05 Nov. 06 18.32.jpg - wangas
Signatur
   #16
 247     0
Kjempe spennende hus dere planlegger!

Jeg ville tenkt meg om noen ganger før jeg hadde gått for denne planløsning. Ville prøvd å skilt av soverom og bad i en "privat" avdeling og ungått at Stue og Soverom er så tett på hverandre.

Blir veldig upraktisk hvis noen skal bruke den aktuelle stuen, mens andre skal legge seg i soverommet som er vegg i vegg.

Ville også vurdert en Utgangsdør i forbindelse med vaskerommet - praktisk med mye sølete unger o.l.
  (trådstarter)
   #17
 96     0
Takk!

"Soverommet" oppe blir lekerom for ungene i første omgang. Rommet er tegnet som soverom med tanke på at en kan leve på et plan om det blir aktuelt en gang i fremtiden.

Vi hadde som et av punktene på ønskelisten å ha en inngang til vaskerommet fra garasjen. Men pga helningen på oppkjørselen er garasjen nå senket ned en halv meter mer enn huset. En trapp inne i garasjen vil ta for mye plass så vi har lagt hele døren på hylla. Det vil heller ikke bli bra med en dør til i fasaden som er så stram etter vår mening.
Signatur