#92
 4 110     Akershus (Follo)     0
Jeg må bare henge meg på skrytbølgen her.
Dette ser jo skikkelig velsnekra ut! Dette er jo ikke bare lekestue, men et miniatyrhus.
Og det viktigste er at både byggherre/frøken og byggmester er fornøyd.
Signatur
  (trådstarter)
   #93
 8 022     Bærum     0
Takker - veldig hyggelig med så mye positiv feedback. Lekehuset er forsøkt bygget etter "Sintef-boka", med unntak av at alt er 98mm og ikke dagens 198mm :-)

Fikk bestilt dør i dag. Hadde mest lyst på en Swedoor 18graders dør som var på tilbud på XLBygg (den matchet hovedhusets inngangsdør i stilen)- men i 190 høyde ville det ta 5-6 uker å få den for den høyden var ikke lagerført - så den måtte produseres først.

Endte i stedet opp med boddøren "Lom" - som er en 15 graders dør.
http://www.bboligas.no/index.php?mapping=95

Måtte få på plass en dør før høsten - og dette var det beste kompromisset mellom pris/egenskaper jeg fant. Hadde først tenkt Byggmax boddør - men den er helt uisolert. Og når resten av bygget er lett isolert så er det jo greit med en dør som har et snev av isolasjon i seg også..  Cool

Den blir sikkert ikke så verst når vi får malt den hvit...
cozmo bygger lekestue - halv_boddor15.jpg - cozmo
   #94
 797     østfold     0
Skal starte på noe lignende, og lurer på hvor du endte sånn ca pris messig :)
  (trådstarter)
   #95
 8 022     Bærum     0
Det er godt spørsmål......Jeg mistet litt tellingen etter hvert.
Det som dro opp prisen en del var vinduer og dør. Døra kostet 2400, vinduene var noe slags hyttevinduer som de hadde på byggmax - ser ikke ut som de fører de lenger. Angrer som en hund på at jeg kjøpte dem - de var nemlig ubehandlet. Og jeg har ikke tålmodighet til å male sånne detaljer. Uansett, de kostet vel rundt 2500 tilsammen.

Så skal jeg tippe ender det vel fort på rundt 20k slik lekehuset står nå. Da er det fortsatt bare spongulv og stenderverk inne, så det gjenstår å få på noe gulv som tåler en støyt, samt isolere og hive opp noe panel innvendig.

Innser også nå at jeg ikke har fått lagt ut bilder av det ferdige prosjektet...Kanskje få tatt noen bilder i påskesola i dag  Smile
   #96
 797     østfold     0
Takk for svar, jeg tenker selv en 20-25 så da blir det ikke så galt Smile
   #97
 5 188     Østlandet     0

Jada, det går bra. Jeg hadde bare ikke tenkt på at det må være luftespalte mellom vindsperre og taktro/stein.
Du må ikke legge lista for høyt. (TEK10)  ;)
Dette er vel ikke helårbolig?  ;D
Signatur

  (trådstarter)
   #98
 8 022     Bærum     0
Du vet....Når jeg får inn strøm der kan det bli meget fristende for far å ta med litt øl+popcorn, en pc og en liten flatskjerm og installere seg der ute i absolutt fred for småtrollene i hovedhuset..  Cool
   #99
 1 818     Skogsvåg på Sotra     0

Du vet....Når jeg får inn strøm der kan det bli meget fristende for far å ta med litt øl+popcorn, en pc og en liten flatskjerm og installere seg der ute i absolutt fred for småtrollene i hovedhuset..  8)

DET er jo halve moroa det  Wink
Signatur
  (trådstarter)
   #100
 8 022     Bærum     0
Dette prosjektet ble jo utvendig ferdig i fjor (vel - mangler nedløp fra takrenne + småtterier), men av en eller annen grunn har jeg glemt å legge ut noen bilder av hvordan det ble.

Selv om det bare er råspongulv, vindsperre og reisverk innvendig koser småjentene seg stort med noen små stoler, bord og lekekjøkken inne. Vi har konkludert med at byggverket er en suksess  :)

Med en bolig som skriker etter hundrevis av sårt påkrevde oppgraderinger blir det nok ikke prioritert å gjøre ferdig lekehuset innvendig denne sommeren (heller).

Jeg ser dog at de bygningsdelene som er ubehandlet på lekehuset, på tross av at de er oppunder takutstikket osv, allerede har blitt svarteflekkete av vær og vind (gikk overaskende fort) Så det er vel trolig et poeng å få på litt grunning+maling før høsten kommer igjen.
cozmo bygger lekestue - _DSC4056.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - _DSC4058.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - _DSC4059.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - _DSC4060.jpg - cozmo
cozmo bygger lekestue - _DSC4061.jpg - cozmo