10 173    8    1  

Fiberarmert betong

 11     0
Er det noen som har benyttet fiberarmert betong til grunnmur?
8)Erfaringer vedrørende denne og på priser mot betong + armering?

   #1
 135     Drammen     0
Nyskjerrig på dette selv jeg  ;D  vet at Bewi som er en leverandør av elementer til mur har fått dette godkjent isteden for vanlig armering og betong. Husker at en eller annen på forumet også hadde brukt dette på en Kub mur - ellers vil sikkert hans, forskalern eller andre være de rette til å svare på dette her tenker jeg.
   #2
 822     Ullensaker     0
Til gulv på grunn og mindre ringmurer er fiberarmert betong et godt alternativ. Prisen veier vel opp for tiden du vil bruke på armering tenker jeg.

Til større oppgaver vil jeg fortsatt anbefale tradisjonelt armert betong.
   #4
 135     Drammen     0
Hei Arne hvordfor dette ansiktet her  :(  ??        Ok forstod mer etterhvert det var der ting sprakk opp ja - men det gikk jo bra til sist  Grin
   #5
 1 631     Villmarkstoppen, Malvik     0

Hei Arne hvordfor dette ansiktet her  :(  ??        Ok forstod mer etterhvert det var der ting sprakk opp ja - men det gikk jo bra til sist  :D
At det gikk bra til slutt er ikke mye hjelp mens du står på hodet og spar våt betong og formelig hører tusenlappene flagre rundt deg...
   #6
 135     Drammen     0
he, he ser den har selv hatt noen små traumatiske opplevelser med betong - blir aldri skikkelig venner med det gitt - du brukte vel ordinær vare på din kub ikke sant - så va er hemmeligheten - sørge for god avstiving av blokkene??
   #7
 1 631     Villmarkstoppen, Malvik     0

- du brukte vel ordinær vare på din kub ikke sant - så va er hemmeligheten - sørge for god avstiving av blokkene??
Jeg var drittredd for at det skulle sprenges ut noe sted så jeg stivet av til den store gullmedalje annenhver meter, og når vi fylte betong gikk vi 4 ganger rundt muren med slangen, fyllte bare litt (60-70cm) hver runde.

   #8
 135     Drammen     0
har kikket mye på husprosjektet ditt - gull for oss andre som skal bygge - sjekker forskjellige alternativer i forhold til grunnmur men har fått litt sans for kuben - mye på grunn av blant annet bloggen din  ;)