Jeg smekker over ventilen på toppen av koblinga. Gjør ikke dette at ventilen på flaska stenges? Og hvor i huleste ser dere hvor mye som er igjen på komposittflasker? Er ingen måler på min. (Kan du holde den mot sola og se gjennom)?.
Jepp, du ser igjennom. Ser ut som vann i beholderen - så må bruke litt for å se det.
Jeg har både gass og kull. Dersom jeg har tid foretrekker jeg klart å grille med kullgrill. Det gir bedre smak, og gir den "riktige" grillfølelsen. Jeg griller hele året. Når det blir kaldt ute er også kullgrillen overlegen.
Imidlertid er det ingen tvil om at gassgrillen brukes mest. Rett og slett fordi det i en travel hverdag er mer lettvint. På sett og vis er gassgrillen mer som et utekjøkken å regne.
Jeg smekker over ventilen på toppen av koblinga. Gjør ikke dette at ventilen på flaska stenges? Og hvor i huleste ser dere hvor mye som er igjen på komposittflasker? Er ingen måler på min. (Kan du holde den mot sola og se gjennom)?.
Jepp, du ser igjennom. Ser ut som vann i beholderen - så må bruke litt for å se det.
...og i en full komposittflaske er ikke væskenivået helt på toppen........Man må lære seg hva som er "full" flaske, med å se på nivået når den er full!
Signatur
"Den viktigste livsvisdom må vi oppdage med våre egne øyne" (Nansen)
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode (gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Hvorfor trenger du å vite når den er full? Jeg er bare interessert i når den er nesten tom :)
Hvor mye gass er det igjen når du ser en skvulp igjen i bånn? Er det forsatt mange timer med grilling? Eller rekker det akkurat ikke til å varme maten?
Hvorfor trenger du å vite når den er full? Jeg er bare interessert i når den er nesten tom :)
Hvor mye gass er det igjen når du ser en skvulp igjen i bånn? Er det forsatt mange timer med grilling? Eller rekker det akkurat ikke til å varme maten?
Poenget mitt er at om væskenivået er ca halve flasken når den er full ,så er den enda halvfull når væskenivået er 1/4..... ......altså lurt å vita hva som er fullt nivå ;D ......for å lettere beregne når den går tom......... På hytta har vi gasskjøleskap/fryser og i begynnelsen trodde jeg at vi nesten var fri for gass, mens det var mye igjen.....
.....du kan også bruke den gamle måten; veie flasken både full og tom(da vet du hvor mye gass du har igjen)
Signatur
"Den viktigste livsvisdom må vi oppdage med våre egne øyne" (Nansen)
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode (gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Ikke for å klage på været altså, men i ettermiddag ville ikke gassgrillen fyre. Fikk ikke gass til brennerne. Etter å dratt ut hageslangen og spylt vel og lenge slik at grill og gasstank var nedkjølt til norsksommertemperatur (ca 12-13 grader) fungerte den igjen.
Er det noen som vet hvordan denne sikkerhetsventilen fungerer og hvor den sitter?
Signatur
Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
Hvorfor trenger du å vite når den er full? Jeg er bare interessert i når den er nesten tom :)
Hvor mye gass er det igjen når du ser en skvulp igjen i bånn? Er det forsatt mange timer med grilling? Eller rekker det akkurat ikke til å varme maten?
Poenget mitt er at om væskenivået er ca halve flasken når den er full ,så er den enda halvfull når væskenivået er 1/4..... ......altså lurt å vita hva som er fullt nivå ;D ......for å lettere beregne når den går tom......... På hytta har vi gasskjøleskap/fryser og i begynnelsen trodde jeg at vi nesten var fri for gass, mens det var mye igjen.....
.....du kan også bruke den gamle måten; veie flasken både full og tom(da vet du hvor mye gass du har igjen)
Min er i hvert fall nesten i toppen når den er nyfylt.
Når jeg har en skvulp igjen som ligger omkring nederste kanten, så pleier det å holde til 3-4 normale grillinger (dvs. ikke noe langtidssteking av store kjøttbiter.). Derimot på gassovnen på campinga holder det til nesten to kvelder med varme i teltet.
http://tb.no/nyheter/gassbeholder-tok-fyr-under-grillingen-1.6309065
Jepp, du ser igjennom. Ser ut som vann i beholderen - så må bruke litt for å se det.
Kan alt om ingenting og ingenting om alt.
Imidlertid er det ingen tvil om at gassgrillen brukes mest. Rett og slett fordi det i en travel hverdag er mer lettvint. På sett og vis er gassgrillen mer som et utekjøkken å regne.
Konklusjonen må bli ja takk begge deler.
...og i en full komposittflaske er ikke væskenivået helt på toppen........Man må lære seg hva som er "full" flaske, med å se på nivået når den er full!
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode
(gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Hvor mye gass er det igjen når du ser en skvulp igjen i bånn? Er det forsatt mange timer med grilling? Eller rekker det akkurat ikke til å varme maten?
Poenget mitt er at om væskenivået er ca halve flasken når den er full ,så er den enda halvfull når væskenivået er 1/4.....
......altså lurt å vita hva som er fullt nivå ;D
......for å lettere beregne når den går tom.........
På hytta har vi gasskjøleskap/fryser og i begynnelsen trodde jeg at vi nesten var fri for gass, mens det var mye igjen.....
.....du kan også bruke den gamle måten; veie flasken både full og tom(da vet du hvor mye gass du har igjen)
Tekniker med verktøy.......Festool, Makita, Paslode
(gassverktøy med lav vekt), Millvaukee ....og litt til
Etter å dratt ut hageslangen og spylt vel og lenge slik at grill og gasstank var nedkjølt til norsksommertemperatur (ca 12-13 grader) fungerte den igjen.
Er det noen som vet hvordan denne sikkerhetsventilen fungerer og hvor den sitter?
Min er i hvert fall nesten i toppen når den er nyfylt.
Når jeg har en skvulp igjen som ligger omkring nederste kanten, så pleier det å holde til 3-4 normale grillinger (dvs. ikke noe langtidssteking av store kjøttbiter.). Derimot på gassovnen på campinga holder det til nesten to kvelder med varme i teltet.
Kan alt om ingenting og ingenting om alt.