#51
 119     Vestlandet     0
Tips:
Bor i et gammal gammalt hus, bygd i de tider Norge var i union.
Har en del mus nå som kulda setter inn.
De kommer inn i et hull i ene skapet. Det passer meg bra for da vet jeg hvor de kommer, derfor lar jeg hullet være åpent så vet jeg hvor. Stenger jeg igjen finner de en annen veg.

Utenfor hullet har jeg satt en felle med....... Gul laban seigmann
Det høres kansje åndssvakt ut men det funker som åte så det er rent flaut.
Tok 14 mus ifjor på 1 gul seigmann!!!! Fikk tipset av mor. Og som en hver maskulin sønn hater jeg når mor har rett, var derfor uhyre skeptisk men har måttet spise imeg hver seigmann i posen som ikke er gul  Wink Ja du leste riktig! Gul seigmann tar mus, mann tar alle andre seigmenn så dette er vinn vinn!
Dessuten har gul seigmann det fortinnet at det ikke råtner eller lukter!!

   #52
 40     1
Når kulda slo inn i fjor høst fekk eg besøk i veggene av mus. Kjøpte da Topo Stop E250 og monterte på kryploftet samt eg monterte en Topo Stop R100 på en stender ved der eg trudde udyra kom inn.. Kjøte en trådløs bryter til stikk hos biltema og skrur den på en gang i blandt.

Første gang eg skrudde den på hørte eg "krapse" lyd i veggene, det var det siste eg hørte fra den kanten Smile Utrulig effektivt og anbefales på det sterkeste. Eneste problemet er at Toro Stop'en ikkje kan stå på døgnet rundt da den lager såpass vibrasjon i reisverket.

Kjøpte det fra www.musfritt.nu.

Er selv fra gård og hadde hadde ofte mus i huset, men kona hadde ikke helt samme holdningen til det Smile Så godt å bli kvitt problemet Smile
   #53
 180     Akershus     0
gule laban seigmen, ja.. det må jeg huske på :o


vi brukte salami og peanøttsmør, vi... funka som F det også...