Bruker du halogen eller LED downlights?

  • Halogen downlights
  • Led downlights
  • Hater downlights, vil aldri ha det i huset!
  • En god blanding

  (trådstarter)
   #21
 159     Rogaland     0
Hei Jaxry. =)

Selvfølgelig finnes det produkter som er tilgjengelig for Ola nordmann som er av god kvalitet, men det meste som ligger på disse sidene er som oftest av dårligere og billigere kvalitet. I starten prøvde jeg mange forskjellige pærer fra mange forskjellige produsenter osv i Kina. Men fant raskt ut at skal man ha noe med god kvalitet må dette spesialbestilles etter egne krav. Disse legges gjerne ikke ut på aliexspress sidene grunnet at man krever enerett på det man "produserer" selv.

Jeg har vært borti følgende: Sokkel har vært helt løs fra pæren, altså ikke limt, de hadde dårlig kjøling og ble "skremmende" varme, ufattelig grell farge på lyset og billig elektronikk som dimmer dårlig. Dette gjelder det meste jeg har prøvd, har selvsagt funnet andre ting som fungerer godt. Men etter mye jobb og feiling, også disse er ikke "gode" nok for oss, vi krever derfor endringer på disse igjen.

Jeg vet det er mange i norge som selger slike pærer uten å blunke, men vi har valgt å selge det vi vet vi ville hatt hjemme og følt oss trygge med. Vi ønsker trygghet for alle våre kunder, vi importerer faktisk ikke selv lenger. Vi handler av hovedsaklig norske produsenter som står for garanti, dokumentasjon og reklamasjon ved eventuelle feil.

Når man først finner en pære som funker godt, er det ingen garanti for at du som ola nordmann får samme pære neste gang, de kan ha endret elektronikken, (dette gjør de stadig vekk for å presse ned prisene) De kan ha byttet dioder, du kan også oppleve store fargeforskjeller fra pære til pære. Da det gjerne går fra 2850 kelvin - 3000K Dette betyr at de pærene kan ha forskjellige farger fra diode til diode.
Signatur

   #25
 51     Hedmark     0
Har sendt dere forespørsel på post@lightup.no vedrørende diverse lamper og litt ymse

Ikke fått noen tilbakemelding, og det synes jeg er svakt. Burde ikke ta 2 dager å svare på om man kan skaffe en gitt lampe eller ikke....
   #26
 3,210     Vestlandet     0
Det kan vel skje de beste. Har vært borti værre kundebehandling for å si det sånn ;D
  (trådstarter)
   #27
 159     Rogaland     0
Hei Stroker. Håper du fikk svar på eposten din. Det er veldig beklagelig hvis du ikke har fått svar. Jeg må innrømme at det har vært litt hektisk i høst. Så det har dessverre blitt noe lang behandlingstid på mail.

Vi har ansatt en ny person som hjelper til med pakking og ordrebehandling, men foreløpig så er det jeg som har teknisk kunnskap om våres produkter og derfor ofte jeg som blir sittende med all mail.

Ellers så gjør vi så godt vi kan med å sende ut varer samme dag som ordre blir plassert og besvarer stort sett mail samme dag som de kommer inn. Ofte på kvelden også, så er bare å sende epost og spørre om det noe.

Vi har nå faset ut sirius 7,5W og tatt inn arcturus 7,5W cob lavtbyggende som erstatning. Denne er veldig god og dimmer helt ned!

http://www.lightup.no/products/arcturus-led-lavtbyggende-7-5w-cob
Signatur

  (trådstarter)
   #28
 159     Rogaland     0
Tenkte å legge ut en liten avstemning her, vet det er mange som sverger til halogen, men det er også mange som sverger til LED og skal aldri bruke strømtjuvene halogen lenger.

Vi har nå et bredt sortiment av LED downlights og LED pærer, vi har veldig god kjennskap til våre produkter og vi har god teknisk kompetanse på området.

Lavtbyggende og vanlig GU10. Samt E27 og E14.

Stem i vei!!

God kveld folkens Grin
Led eller halogen? - LED-vs-halogen.png - Lightup
Signatur
   #29
 3,412     Akershus     0
Jeg stemmer for en lavtbyggende, tiltbar LED-downlight med mye lys i varmhvit farge.  Den må klare seg på godt under 50 V så jeg har lov å montere den selv.  Den den må kunne dimmes, gjerne med Nexa fjernkontrollert dimmer.  Prisen skal være moderat.  Det hadde vært praktisk hvis den var lavtbyggende.  Hvis noen har sett downlights som passer akkurat til denne beskrivelsen er jeg takknemlig for hint Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #30
 159     Rogaland     0
Hei, de fleste lavtbyggende er med driver. Men det er driveren du ikke har lov til å montere. Går du for nebraska og utah fra nordesign kan du ha 2 stk pr driver, da kan du legge opp det meste selv og få elektriker til å koble driver =)
Signatur