Bruker du halogen eller LED downlights?

  • Halogen downlights
  • Led downlights
  • Hater downlights, vil aldri ha det i huset!
  • En god blanding

   #31
 1,016     Hosle     0
LED - På grunn av lavere strømforbruk, men først og fremst pga lav varmeutvikling og lavtbyggende.

   #32
 95     Osterøy     0
Hei Lightup,

Jeg la inn et spørsmål til et produkt på sidene deres for over 20 dager siden, fortsatt ikke svar. Burde dere ikke ta vekk funksjonaliteten dersom dere ikke følger opp?
  (trådstarter)
   #33
 159     Rogaland     0
Hei, vi skal ha svart på alle trådene. Ser ikke at det ligger noen ubesvarte spørsmål der nå, hvilket produkt var dette? Så kan jeg ta å sjekke opp. Jeg må også innrømme at vi har hatt litt for mye å gjøre i forhold til antall ansatte. Men som sagt, jeg trodde alt skulle være besvart og i orden. Jeg får gå igjennom en gang til iløpet av dagen. Beklager dette!
Signatur
  (trådstarter)
   #35
 159     Rogaland     0
Hei, nå er det snart tid for jul og ferie.

Vi har hatt et veldig travelt år med god vekst som har gjort at vi har ligget litt på hælene siste halve året. Derfor er det også noen av brukerne her og hos oss som ikke alltid har kommet igjennom på telefon og fått svar på epost. Dette beklager vi sterkt, for å gjøre det godt for de brukerne som er her ønsker vi å gi alle dere fri frakt på alt i nettbutikken. Det er en god deal vel? Vi får se hvor lenge dette tilbudet varer, men det blir i alle fall ut året.

Bruk rabattkoden; byggeboligmedlemrabatt

Vi ønsker dere en riktig god juleshopping, husk at vi er kompetente innen faget og at vi kan det vi driver med i motsetning til andre useriøse aktører på markedet som selger alt de kommer over for å tjene penger, vi er ekstremt opptatt av at kunden skal være 100% fornøyd med varene som er handlet hos oss. Vi står for garanti, reklamasjoner og er stort sett tilgjengelig her for dere.

Hvis dere vil gi noe tilbake kan dere veldig gjerne ta en titt på hjemmesiden vår og komme med tilbakemeldinger på negative og positive ting, vi er også bare mennesker og gjør sikkert noen uforståelige ting innimellom.Signatur