(trådstarter)
   #21
 24     0
Vi merker godt at sesongen er på hell, selv om det fortsatt skjer endel rundt forbi.
Siden det er mye spørsmål om utstyr til kjellerutgravinger her; vi kjøpte i våres et 6m transportbånd for transport av masser. Selv om enkelte kunder har gjort sitt ytterste for å ødelegge det, har javnlig service og bytting av ting som er blitt ødelagt, holdt båndet klart for oppdrag. Det har både vært brukt til kjellerutgravinger, tilbakefyllinger mv.
mikromaskiner.no på byggebolig.no - 632c91e61b704f61b639e97879896e90.jpg - mikromaskiner.no

Vi mener våre priser på leie av bånd er absolutt konkurransedyktige, vi opererer med en HELT annen døgnsats enn andre aktører, og ved lengre leier kan vi selvsagt gi en hyggelig samlepris.

Avant`en er også stadig ute på jobber. Den er siden sist blitt utstyrt med vikplog, så nå ser vi lysere på vinterens oppdrag

mikromaskiner.no på byggebolig.no - 1c2c7a5ebdcb4b748371ccde421d43ec.jpg - mikromaskiner.noEllers er det graveren vi kjører mest timer på. Her fra en liten jobb i en bakgård neddi Oslo. Litt fjell skulle renskes, og jorda sku lempes oppi en container for å kjøres bort. Etpar timers tid, så var det gjort
mikromaskiner.no på byggebolig.no - df3b6146a08b4fbc95eae25d809eb51c.jpg - mikromaskiner.no

Noe det fokuseres mer og mer på, er støtsand og sandanlegg i borettslag og barnehager. Det er egentlig krav til at denne sanda skal kjøres vekk / byttes år om annet, og noen ganger kan små maskiner være like godt egnet som store. Akkurat her er vi igang med å bytte sand i en stor sandkasse, vi byttet også under et huskestativ og i en liten sandkasse i samme jobben. Totalt kjørte & byttet vi vel kanskje 40-50tonn masse i akkurat denne jobben. Det tok noen timer med våre maskiner, men resultatet ble veldig bra.
mikromaskiner.no på byggebolig.no - 52b9ac8769924c7b9cc3d334b76752a0.jpg - mikromaskiner.no
Signatur

  (trådstarter)
   #22
 24     0
Kjellerutgravinger er i skuddet som aldri før. Både her på forumet og andre steder graves, pigges og understøpes det for å ta i bruk arealer som har vært dårlig utnyttet til oppholdsrom. Dette har selvsagt sammenheng med at hus og bolig blir stadig dyrere, og dette smitter også over på til og påbygg, der stadig økende tekniske krav gjør det umulig, eller i det minste vanskelig å gjøre mye selv. Ved å ta i bruk arealer som finnes i huset, eventuelt tilrettelegge disse bedre, kan man ofte slippe unna HELE søknadsprosessen, og innsparingene kan da bli store.

Mange ønsker å gjøre hele eller deler av jobben selv, og for å møte etterspørselen vi har sett, har vi skaffet 3 kraftige transportbånd for uttransport av jordmasser. Vi har pr idag et 6m og et 3,3m transporbånd for dette bruket. Begge er utstyrt med enfasemotor, lastetrakt og hjulgang for " enkel " flytting og transport. Da kan man f.eks ha ett bånd ut fra kjelleren, og neste bånd rett oppi en container, eller ett bånd som strekker seg inn gjennom kjelleren, og ett som tar massene ut på gårdsplass. Mulighetene er mange. Båndene håndterer fint stein, betongrester, jord, leire og det meste annet man klarer finne innvendig i en kjeller.

Noen kunder ønsker å få massene tippet rett i container, andre vil bruke jordmasser til å rette ut / planere egen gårdsplass eller hage. Andre vil heller få det lastet opp på traktortilhenger eller lastebil, mulighetene er mange.
Vi har etterhvert fått endel erfaringer som vi gjerne deler med våre kunder, rundt hva som er mulig, og ikke minst hva som ikke fungerer. Det er vel heller ikke til å legge skjul på at enkelte har litt optimistisk syn på tidsbruken, uten at vi skal gå i detalj på akkurat det.

Vi gir gjerne en "pakkepris " ved leie av to bånd, eventuelt pakkepris som består av leie av bånd, opplasting av container til faste intervaller, eller andre skreddersydde løsninger. Spør oss gjerne !

mikromaskiner.no på byggebolig.no - Belt_conveyor_SoRoTo_3.3m.jpg - mikromaskiner.nomikromaskiner.no på byggebolig.no -  - mikromaskiner.nomikromaskiner.no på byggebolig.no -  - mikromaskiner.no
Signatur
  (trådstarter)
   #23
 24     0
Våren er i anmasj, og med den begynner folk tenke på sine ugjorte prosjekter igjen. Kanskje skal ENDELIG den hekken fjernes, kanskje skal man ENDELIG få fundamentert portstolpene skikkelig, eller kanskje skal man ENDELIG få bestillt og kjørt ut det jord eller gruslasset på gårdsplassen, slik at ting blir plant / javnt og fint.

Vi har allerede fått masse forespørsler om maskinleie, der folk vil sikre seg de "lange fine " helgene i mai og juni. Kanskje flere bør tenke på akkurat det ?

Maskinparken utvides iallefall stadig, så har du et spesifikt behov til akkurat ditt prosjekt, si ifra, så ser vi hva vi kan få til. Selv om vi ikke lengre markedsfører oss under navnet budsjettmaskiner, har vi fortsatt et samarbeid, som gjør at vi trekker veksler på felles utstyrspark når det er behov for dette. Gi oss et hint hva du har behov for, så ser vi hva vi kan løse.
Signatur
  (trådstarter)
   #24
 24     0
Kundene står på som aldri før, og vi prøver da sakte en sikkert å øke vårt tilbud.

Siste er at vi ble forhandlere av Bergsplitt ekspanderede mørtel. Produktet virker etter samme prinsipp som trollkraft, men koster i praksis en brøkdel. Siden våre kunder gjør mye rart selv, er det ofte en fjellknatt i en hage, inni en kjeller, en plagsomt stor stein el.l som skal bort. Bergsplitt er selvsagt ikke et alternativ til dynamitt, men til mindre jobber, fungerer det helt perfekt.

Jeg lar bildene tale for seg selv. Jobben på bildet hadde helt sikkert blitt utført raskere med en bore-rigg og sprengstoff, men boringa tok ikke mer enn en drøy time med håndholdt 12kg Makita-hammer heller. 10 dager seinere var steinen en saga blott. Kan legge til at det snødde denne perioden, så det var rimelig treg effekt på Bergsplitt`en. 

Bergsplitt finnes også i vinter-utgave om det skulle være nødvendig.

mikromaskiner.no på byggebolig.no - IMAG0673.jpg - mikromaskiner.no
mikromaskiner.no på byggebolig.no - IMAG0676.jpg - mikromaskiner.no
mikromaskiner.no på byggebolig.no - IMAG0702.jpg - mikromaskiner.no
mikromaskiner.no på byggebolig.no - IMAG0703.jpg - mikromaskiner.no
mikromaskiner.no på byggebolig.no - IMAG0704.jpg - mikromaskiner.no
Signatur