1,039    37    9  

Vedlikehold og oppdatering på Byggebolig

 82     0
Hei!

I morgen fra kl 05:00-12:00 vil vi jobbe med vedlikehold av byggebolig.no. Du kan fortsatt lese alle innlegg og finne informasjon her inne. Men det er ikke mulig å opprette ny bruker, svare på innlegg, eller lage nye poster. Dette vil bli tilgjengelig igjen om kort tid. 

Vi gjør dette for å øke kvaliteten så siden skal bli raskere og mer stabil. SmileAkkurat nå holder jobber vi med vedlikehold av byggebolig.no Du kan fortsatt lese alle innlegg og finne informasjon her inne. Men det er ikke mullig å opprette ny bruker, svare på innlegg, eller lage nye poster. Dette vil bli tilgjengelig om kort tid.
Akkurat nå holder jobber vi med vedlikehold av byggebolig.no Du kan fortsatt lese alle innlegg og finne informasjon her inne. Men det er ikke mullig å opprette ny bruker, svare på innlegg, eller lage nye poster. Dette vil bli tilgjengelig om kort tid.

   #1
 1,595     Bergen     1
Hei,
Et innspill: Sidene går mye merkbart tregere nå, enn hva de gjorde før vedlikeholdet. F.eks tar det lang til ifra du logger inn til du er inne på sidene. Menyen på høyreside (uleste - medlemmers prosjekter) tar lang tid før den vises. Står da med Laster....

Vedlikehold og oppdatering på Byggebolig - 798d9372c2c94ab68ceddd6c81ae84a1.png - Produktsjef ByggeboligSå alt i alt synest jeg brukeropplevelsen nå er tregere enn hva den er før. Har teste med ulike nettlesere, og ifra flere ulike plattformer og lokasjoner.
HSt
   #2
 36,618     Lillestrøm kommune     0
1. siden laster ikke hos meg pga noe bytte av IP adresse eller sertifikat greier men en gammel link nede forumet virker fortsatt. Normal fart her så kanskje min feil genererer noe intern timeout hos andre ?
   #3
 24,675     Akershus     0
Laster greit, men er blitt veldig treg.
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 82     0
Hei alle!

Vi hadde litt "startproblemer" på siden når vi gikk serverless. Men nå skal det være løst og siden fungerer som den skal. Er det noen som fortsatt syns noe går tregt? Smile KjellG HSt ferale
  (trådstarter)
   #6
 82     0
Hei HSt Den skjønte jeg ikke helt? om du skriver byggebolig.no på en iPhone kommer du rett til forsiden. Jeg har testet flere ganger. Har du mulighet til å ta en printscreen av feilmeldingen du får?
TSt
   #7
 14,509     0
Også på PC får en denne feilen  

Vedlikehold og oppdatering på Byggebolig - 147304a58a054a429f7c8d532eae9347.png - Produktsjef Byggebolig

Må være noe med oppsettet som gjør det.  Kom etter arbeider på nettsiden. 

   #8
 1,595     Bergen     0
Også på PC får en denne feilen  

Vedlikehold og oppdatering på Byggebolig - 147304a58a054a429f7c8d532eae9347.png - Produktsjef Byggebolig

Må være noe med oppsettet som gjør det.  Kom etter arbeider på nettsiden.

Grunnen til dette er feil med din URL. Det ligger sikkert i cache din www foran byggebolig. Ta bort www og skriv inn følgende:


https://byggebolig.no/       

(https://www.byggebolig.no/ - vil IKKE fungere)
Da vil du komme rett inn på siden.


De har ikke lenger inkludert www etter at de flyttet (sertifikat feil):
https://www.byggebolig.no/
Unable to communicate securely with peer: requested domain name does not match the server’s certificate.
HTTP Strict Transport Security: false
HTTP Public Key Pinning: falseMen ja, sidene går fortsatt veldig veldig tregt om dagene nå. Menyen til høyre (siste på ByggeBolig) går det svært lang tid etter at du har logget inn før menyen vises (ca 20-30 sekunder)

  (trådstarter)
   #9
 82     0
Hei igjen!

Tusen takk for gode tilbakemeldinger folkens! Nå har vi fått fikset www.byggebolig.no så nå skal 404 være borte.
Jeg har også sett hva du mener med at siden er treg med å laste menyen til venstre. Dette er en gammel funksjon som vi ser ikke er spesielt brukervennlig og vil jobbe med å forbedre denne. Men i første omgang skal få fart på gammel løsning først slik at brukeropplevelsen for alle brukere her inne blir mye bedre. Smile ferale TSt
TSt
   #10
 14,509     0
Det er nok endret noe siden byggebolig.no uten noe foran nå virker og ikke har gjort det på noe uker. Smile
Men kjente har jo ikke noe problem men ellers er det vanlig å sette opp at dette "holder" som adresse i disse tider.