40 353    583    242  

Frustrasjonstråden på Byggebolig!

 6 696     Akershus     0
God aften,

Går det noen ganger på tverke og du føler et akutt behov for å fortelle andre om det? Dette er tråden for denslags! Her kan du lufte dine frustrasjoner over ting som oppstår i byggeprosjekter eller andre frustrasjoner du kommer ut for i livet. 

Jeg begynner med en fersk hendelse. Er nå på en liten tur til svigerfars feriehus med barna. Litt høy temperatur ved legging av de to små og far føler et behov for å få ut litt aggresjon. Dassen er det nærmeste objektet, så slår litt hardt på spyleknappen etter at størstemann har vært på do når han egentlig burde sovet. Etterpå vil ikke toalettet spyle.. Kvelden som var tenkt brukt alene på sofaen med et par øl må brukes til feilsøking av dassen. Kronidiot! Etter litt feilsøking fant jeg to-tre deler som var løse/hadde hoppet ut av posisjon. Brukte et par timer på det, men nå er alt i skjønneste orden igjen.

For øvrig endte leggingen med at begge barna synes det var fælt å være på tur og ville hjem til mamma. Jeg får være skikkelig snill i morgen og satse på at de ikke tyster til mor.

Har du noen frustrasjoner å dele?
Signatur

   #1
 1 806     Trondheim     0
Jeg sliter med høydesprang mellom takterasse og bolig. Aerogel med villedende pris på 500kr m2 for 1cm som tilsvarer 2 cm vanlig isolasjon er galskap, Glava var usikker om denne prisen var ink eller eksl mva... Vurderer kaldt luftet kompakttak.
   #3
 535     Horten     0
Mulig det ikke teller her, Men andre's barn som ikke veit å oppføre seg har hvertfall lagt lista for meg idag.. Godt nyttår, synd alkohol å barn ikke hører sammen, jeg kunne trengt et stoooort glass med noe sterkt..
   #5
 1 340     Oslo     0
Fin tråd! Frustrerer meg over at man spiser så mye mat i julen; det er helt utrolig at man skal ta tre serveringen av fulle tallerkener med mat bare fordi det er juletider....noe som ville vært fysisk umulig i alle andre tider gjennom året. Heldigvis er det godt Grin

Godt nytt år ønskes alle - må det bli et år uten for mange frustrasjoner Smile
Signatur
   #6
 85     0
Frustrasjon og frustrasjon. Tromas har tilbud på slagskrutrekker, DTD145 børsteløs fra makita. 3 gir.. 1600kr mot 2350kr til vanlig. Har så lyst på, men har jo fin drill og er arbeidsløs fra og med i morgen, harde tider.. 1600kr er jo to par sko det....

Jaja, fikk 24 pol øl i fra madammen til julegave så kanskje jeg får knerte et par av de i dag.
   #7
 58     Stjørdal     1
Dagens frustrasjon er at jeg p.g.a tidspress har stått å skrudd gips på selve nyttårsaften. På nyttårsaften...
I stedet for å være sedvanlig blid og beruset og sett på raketter så har jeg skrudd gips , drukket cola og vurdert parketter.

   #8
 6 009     Finnmark     0
Er på hytta å feirer nyttår...........
Kunne vært ok,  hadde det ikke vært for at scootergarasjen kollapset....
.........akkurat før vi kom, pga mildvær
Bestandig hatt "deadline" for snørydding ca midt i januar!
Murphys lov virker ALLTID!!!!!!!   Wink

Frustrasjonstråden på Byggebolig! - mms_20160101_012803.jpg - cheffen

Signatur
  (trådstarter)
   #9
 6 696     Akershus     0
Vannrøret til dassen har frøset. Ikke det verste som kunne skje, men ikke veldig praktisk uansett..
Signatur