#31
 5,112     Troms     0
Plasma er for de som ser mye film. Der er det vel kun de dyreste LED med bakbelyst panel som kan matche. Men da snakker man LED i 30-40000 tusenjronersklassen. Se bare på Pioneer 50" plasma PDP. Den er vel en referanse enda....
Tv spill og data så er LCD bra, men Lcd er ikke optimalt for film uansett. Hvordan lys kan være sort blir aldi bra med Lcd.

Kjøp deg plasma.
Signatur

  (trådstarter)
   #32
 2,397     Bjørkelangen     0
plasma er jo ikke så bra på raske bevelser som i spill å sånn.vanskelig det her
Signatur
   #33
 172     Søre Sunnmøre     0
Vi har både plasma og lcd. Jeg er ikke opptatt av det i det hele tatt, men typen liker spill og jeg liker film. Vi foretrekker faktisk LCD tv'en begge to. Plasmaskjermen begge to, mest fordi at plasmaen er så blank, at viss det er en eneste lyskilde der så ser du det i skjermen. Det gjør du ikke på lcd.
   #34
 155     Hedmark     0

plasma er jo ikke så bra på raske bevelser som i spill å sånn.vanskelig det her

Tja plasma er vel ofte bedre på raske bevegelser enn LCD men lcd velges gjerne utfra.
lyssterkhet, ingen innbrenningsproblematikk og bedre oppløsning.
   #35
 21,481     Enebolig     0

Vi har både plasma og lcd. Jeg er ikke opptatt av det i det hele tatt, men typen liker spill og jeg liker film. Vi foretrekker faktisk LCD tv'en begge to. Plasmaskjermen begge to, mest fordi at plasmaen er så blank, at viss det er en eneste lyskilde der så ser du det i skjermen. Det gjør du ikke på lcd.


LED tv`er er også veldig blanke og gir gjenskinn. Men det varierer litt fra modell til modell. En ulempe med LCD er når man ser fra siden, noe som kan være aktuelt i mange boliger.
   #36
 22,342     Akershus     0

Har heller aldri hatt problemer med bildefrys, ingen antydning engang. Har ved et par anledninger, sovnet fra tv`n Grin Og stillbilde på hele natta. Har enda ikke sett en nyere LCD tv som matcher vår to år gamle plasma i farge, bilde eller lyd. De er og blir fortsatt blasse..... Har hørt (selv) at noen TVer har slik rar hul lyd. Lyden er jo også halve filmopplevelsen, og der er panasonic bra.
Innbrenning på plasma er ikke noe problem av betydning nå. På Ikea der jeg bor har de en gammel (sikkert plasma) tv som har brent seg nå er den sikkert nærmere ti år. Den har brukes i vareutleveringen og viser tall i rammer. Ellers har jeg ikke sett slikt på nyere apparater.

På LCD kan du få et fenomen der noen piksler blir "late". Disse kan bli bra igjen hvis de "trenes". Dette problemet er også lite.

Lurer på når LED kommer og danker ut plasma og lcd. Jeg har ikke sett en slik skjerm, men de som har sett sier det er topp. (Da snakker jeg ikke om jukse led.)
   #37
 5,112     Troms     0
Plasma er rett og slett den ultimate filmskjerm. Lcd kan ikke bli like sort. Jukse Led er jukseLed.
Ulempen med plasma er at maks ytelse oppnås i et mørkt rom. Da yter den som best. Lcd er best i lyse rom.
Har du vinduer foran plasma så er Lcd et bedre valg. Men har du Tv stue hvor film er planlagt...da er nok plasma fra Pioneer kongen på haugen.
Signatur

   #38
 1,062     Lindesnes     0

En ulempe med LCD er når man ser fra siden, noe som kan være aktuelt i mange boliger.

har selv ett par LCD skjermer og kan ikke se at dette er noe stort problem, kan faktisk gå rundt hele tv'n og syns ikke bildet blir noe nevneverdig dårligere før jeg er bak tv'n og bildet forsvinner for meg ;)
Når jeg kjøpte min siste tv så brukte jeg selv lang tid på å finne ut av hva jeg skulle velge, men bevare meg vell så mye dritt og tull som finnes av spesifikasjoner på en ny tv da ::)
Da ble det selvsat toppmodellen med 100hz full HD++++++, herligheta kom på 25.000,-
Nå spør jeg meg selv hva i himmelens navn og rike jeg skal bruke alle disse flotte duppedippene inni tv'n til.
Jeg har et tv til 3000,- på det ene rommet og må si at tv'n i stua overhodet ikke er verdt 22.000,- mere en det andre.
Jeg tror at en har lett for å bli revet med av ivrige selgere med flotte ord som sier at du bør ha det og det for å få mest ut av tv'n, tror faktisk ikke folk alltid klarer å skille mellom bilde på en dyr elelr billig tv alltid, finnes nok av dem som kjøper seg den feiteste tv'n på maredet og tar den med hjem og henger den rett opp på veggen og er kjempefornøyde, jeg er sikker på at om de hadde kjøpt seg en tv til en brøkdel av prisen og tatt seg tid til å stille det skikkelig inn, så hadde de hatt bortimot likt bilde
En annen ting er jo at vi har jo levd i en mannsalder med de gamle tv apperatene som fylte opp hele huset, så kom plasma, så kom LCD nå er det LED, og vi ble mere og mere kresne på bildekvaliteten, hvor kresne er det mulig å bli, hvor mange har så godt og ømfintlig syn at de i det hele tatt ser den store forskjellen på bildekvaliteten?
Et tv av anerkjent merke i den rette størelsen og med det rette utseende er mere en nok for meg neste gang jeg skal handle meg tv Smile
Signatur
   #39
 21,481     Enebolig     0
Enig i det, har sett billige modeller fra Panasonic, Samsung og LG som ser vel så bra ut som modellene til 20K. Men i den billige gruppen duger kun plasma etter min mening. Å se på en LCD fra siden er mye bedre nå enn for noen få pr siden, likevel er plasma fremdeles bedre  ;)

Det skal ikke allverdens til for at jeg blir fornøyd. De nye tv`ne er bedre enn mitt 5 år gamle fra Panasonic, men forskjellen er ikke enorm.
   #40
 21,481     Enebolig     0

Men har du Tv stue hvor film er planlagt...da er nok plasma fra Pioneer kongen på haugen.


Synd de sluttet med plasma. Heldigvis satset de andre videre på såkalt gammel teknologi.