#672
 1,245     Norge     0
Kjøpte 2 stk nye 5.0ah batteri og en Makita lader med plass til 4 batteri. Har nå 20ah til rådighet. Må si den er bra kompakt i størrelsen tatt i betraktning. Kjekt da jeg har både verktøy og hageredskap, som bruker både et og to batteri i slengen.

Hva har du kjøpt i dag? -  - Innholdsansvarlig Byggebolig (cheffen)
   #673
 5,725     0
1 m3 tropisk tømmer / terasse bord i cumaru (brasiliansk teak) - til mitt forsvar er det gjenbruk - det må da være miljøvennlig? Iallefall litt?

Iallefall mykje arbeid med å få lagt det; må prøve å få brukt mest mulig av dei forbora hulla.

Shoppa også ny brukt traktor; ein -98 John Deere
Plendekk så ikkje naboen vil låne den  Smile
Så da eg selga kompaktlasteren min.
Hva har du kjøpt i dag? - 078_1172813628.jpg - oblygre
   #676
 39     1
Hvilke fettpresse ble det?


Milwaukee M18 GG.

Var veldig mye frem og tilbake mellom den og Dewalt sin. I praksis er de omtrent helt like er min vurdering, men siden Milwaukee kan stille inn antall pump per trykk så var det den jeg endte opp med.

Har "runda Internett" i søken etter den beste. Man finner rimeligere alternativer også, fra wee.no f.eks. Sikkert bra den også, men har aversjoner mot no-name China så valgte å investere de ca. 1700 ekstra det kostet for noe "skikkelig". Graveren skal smøres daglig når den brukes og har en milliard smørepunkter...

Pluss at batteri og lader da kan brukes med annet utstyr jeg uansett planlegger å anskaffe. Smile
   #677
 1,699     Trondheim     0
Ble litt nettshopping til furtebua i skitværet...
Hva har du kjøpt i dag? -  - Innholdsansvarlig Byggebolig (cheffen)Hva har du kjøpt i dag? -  - Innholdsansvarlig Byggebolig (cheffen)

Så er det bare å vente spent.
(Og få unna noe lakkeringsprosjekt på ett par DIY høyttalere slik at jeg kan begynne å lage ting i skikkelig tre igjen!)
Signatur

   #678
 10,486     Akershus     0
Hva har du kjøpt i dag?


Ny sinnabosch.

Den gamle tok kvelden etter bare 15 års bruk. Batteriene fungerer fint, og både bajonettsag, lampe, sirkelsag og gressklipper (!) bruker de samme batteriene. 36v drill var ikke sånn plagsomt billig, men det får heller være. Den er stor, tung, klumpete, og virker som den kan bore akkurat hva det skal være. Perfekt!

Til litt-mindre-stor-tung-klumpete-serien dukket det opp et 6 ah batteri. Det største man får. Det står 12v, men er 10,8. Litt lureri. Drillene greier seg fint med 1,3/1,5 ah jeg har en del av, mens stikksaga og bråkesaga gjerne vil ha litt mer. Jeg har noen 4 ah også, men så var det nå en gang tilbud på 6 ah, og da oppsto et akutt behov. Hva har du kjøpt i dag? -  - Innholdsansvarlig Byggebolig (cheffen)

Bildet kommer, som vanlig, i tilfeldig retning. 
Signatur