#31
 3,387     0

eller kystjegerkommandoen heter det vel her til lands  ;)


De to spesialavdelingene i Norge av betydning er Marinejegerkommandoen og FSK. Svabergsindianerne er vel ikke kommet så langt enda når det gjelder kompetanse.  ;D Jeg har aldri sett dem på noen utenlandsoperasjoner i alle fall. Der er det FSK og noen ganger MJK som stiller.

   #33
 296     Tromsø     0
Joda, KJK har vært nede i sandkassa.

Men dette må være den villeste avsporingen jeg har sett  ;D
   #34
 21,481     Enebolig     0
Sånn blir det når selveste Supermann dukker opp i tråden  Wink
   #35
 3,387     0
Nei, det var Iron Man som var i Afghanistan, og han hadde en utgave av energiforsterkeren til Rossi inplantert i brystet.
Vi hørte han fløy over hodet på oss i Tora Bora fjellene.  Wink

   #39
 3,037     Akershus     0
Anmeldt for en arbeidsulykke? I helsike? Tror noen på sånt? Mulig jeg hadde pyntet på sannheten hvis jeg var uforsvarlig, men en "ren" ulykke uten skyld?

Er det elektrikere som trodde på dette ryktet eller utenforstående? Virker jo som elektrikere jamført med det sOPp skriver.
   #40
 21,481     Enebolig     0
Mange fagfolk går med denne oppfatningen, ikke rart at de fleste ulykker ikke meldes. Det finnes også de som føler seg presset av arbeidsgiver fordi de tror firmaet får dårlig rykte, og rapportering tar selvfølgelig tid = penger. Men jeg tror dette er i ferd med å snu seg, fagforening og kurs er vertfall mer opptatt om å gi den riktige informasjonen.