#12
 1,088     Trøndelag     0
Litt uoversiktlig dette, men i grove trekk så hadde vel 6-trinns kasser clutch i oljebad, 7-trinns kasser tørre clutcher.
   #13
 5,569     0
Vår nr 2-bil er en Ford Fiesta. Har vært fornøyd med den. Ble kjøpt ny i 2010. Funker fint til alt du beskriver, bortsett fra "en tur til IKEA i ny og ne", med mindre du er der for å kjøpe te-lys og batterier. Bagasjerommet er veldig lite.
   #16
 705     0
Ser du på feilstatistikk kommer b-klasse best ut. Hvis du ikke har bruk for firhjulstrekk ville jeg droppet det. Hvorfor betale mer for noe du ikke har bruk for, samtidig som forbruket øker? Dessuten er delene til subaru svært dyre.


Mest for pengene finner du nok blant franskmennene. Ikke uten grunn til at de blant europas mest solgte biler i den klassen. Blant annet lite rust og oppdrive.

Ellers ville jeg slått et slag for 1 eller 3 serie hvis du liker å kjøre bil og verdsetter kjøregleden bmw tilbyr.

Skrur du selv, ville jeg valgt vag eller bmw. Mye videoer på youtube og enkel deletilgang, både brukt og på ettermarkedet.

Hvis ikke, er toyota auris et sikkert valg.

   #18
 372     Hedmark      0
Vi er godt fornøyd med vår 307, man får ihvertfall ekstremt mye bil for pengene der. Går billig og er god å kjøre. Litt harde seter og ganske tungsskrudd i forhold til endel annet men.
De tidlige v50'ene med bensin var det endel tull med, ville heller kjøpt med diesel da evt.
V70 da? Med bensin og automat er de litt tørste, men om du ikke kjører mer enn 3k km i året blir det ikke så gærent totalt sett tror jeg.

Hva har du fra før?
  (trådstarter)
   #20
 8,022     Bærum     0
Har studert bruktbilstatistikken fra Svenska Bilprovningen. Et par av kandidatene på listen skiller seg ut i negativ forstand - B-klasse og 9-3 Sportcombi. Stryker dem fra listen. Kule biler, men på bilnr2 handler ting mest om at det skal fungere.

Subaru Legacy gjør det jevnt over svært godt på bruktbilstatistikken. Octavia, V50 og Golf også brukbart.

Som andre påpeker - fordelen med f.eks VW er at det finnes youtube videoer på ALT av reparasjoner Smile