#21
 2,413     Ønsker ikke besøk av deg     0
For at godhet skal eksistere, vil også ondskap eksitere.

Dette er satan, måtte han brenne i helvette når han blir konfrontert med sine gjerninger etter sin død på jorden. Han skal svare for alle sjelene han har tatt.

   #22
 407     Buskerud     0
Ser ut til at denne videoen han har lagt ut på youtube i går: (siste sekunder bilder av han i full utrustning)

A European Declaration of Independence - Video

Og dette dokumentet forteller det meste om hvorfor han har handlet som han gjorde...

A European Declaration of Independence - Bok

Målet hans med å overgi seg er nok for å presentere sin ideologi i en rettssak... som det fremkommer i boka kan være en fin mulighet (kapittel 3.70).

Er også et slags intervju med han i kapittel 3.153.

Så fyren har nok planlagt leeenge...
Signatur
   #23
 7,685     Bærum     0

For at godhet skal eksistere, vil også ondskap eksitere.

Dette er satan, måtte han brenne i helvette når han blir konfrontert med sine gjerninger etter sin død på jorden. Han skal svare for alle sjelene han har tatt.
Mener du virkelig dette?
   #24
 2,413     Ønsker ikke besøk av deg     0
For å si det slik, jeg er en seriøs vitenskapsmann og har vært ateist siden jeg var 15 år gammel.

Helt til jeg fikk vitenskapelige bevis for at bevisstheten er tilstede etter kroppen er klinisk død.

Dette er skremmende. 1/3 av folk som er klinisk død, dvs hjertet stoppet og hjernen absolutt uten aktivitet, får en nær døden opplevelse. Dvs de iakttar alt som skjer rundt legemet i minste detalj.

Pasientene som opplever dette, blir ofte møtt av avdød familie. Flere får også mulighet til å returnere til livet, noen gjør det hvis de har noe å leve for (barna sine f.eks).

Dette er fakta og ingen vet hvorfor, naturlig nok. Slike pasienter blir ikke lenger redd for døden. For det er et godt sted å komme mener dem.

Det som er helt sikkert, er at menneskelig bevissthet er mye mer enn hva vi skulle tro.
   #25
 7,685     Bærum     0
Mener du virkelig dette? Nå vil jeg ikke diskutere dette i en tråd som handler om en grusom handling. Imidlertid er det mye i det du skriver som virkelig overrasker meg, særlig hvis det kommer fra en seriøs vitenskapsmann. Hva du nå legger i det.
   #26
 2,413     Ønsker ikke besøk av deg     0
Får håpe at ingen skrullehoder nå følger etter. Det er alltid fare for det, når en stikker seg ut.


Edit: Helt utrolig. Linken din inneholder faktisk dagboken til denne galningen, hvor han i minste detalj beskriver sitt liv og hvordan bomben ble laget.

Hvor har du fått linken fra? Regner med media vet om dette.


Ser ut til at denne videoen han har lagt ut på youtube i går: (siste sekunder bilder av han i full utrustning)


   #29
 407     Buskerud     0
Linkene er døde nå, men man finner både video og manifest på f.eks kjente torrent steder. Litt interessant å prøve å skjønne hva som har rørt seg oppi hodet på galningen egentlig...
Signatur
   #30
 4,148     Oslo Vest     0
Jeg har lastet det ned og brukt LITT tid på å lese samt fått en del inntrykk i fra media. Jeg sitter igjen med følelsen av at dette rett og slett er en gal manns verk. Forsøket på å rettferdiggjøre det han har gjort gjennom en politisk filosofi blir i mine øyne bare absurd. DET ER IKKE MULIG Å RETTFERDIGGJØRE LIKVIDASJON AV 86 FLOTT UNGDOMMER SOM ER POLITISK AKTIVE selv om man er uenig med dem.

Mye av det han er i mot er et multikulturelt Europa og Norge. Men da blir han også fullstendig i mot våre demokratiske grunnprinsipper, blandt annet yttringsfrihet (som han nå ønsker å bruke i rettssaken).

Tanker jeg gjør meg er at han trolig må ha noen "medsammensvorne", spesielt siden det hevdes at han ikke kan ha skrevet "manifestet" selv, hvordan fikk han plassert bomben, og var det flere som deltok i skytingen på Utøya og kan det ligge eksplosiver andre plasser i Oslo. Det er nettopp dette terror handler om, å spre frykt, og denne frykten kjenner jeg!!!!

Uten at jeg har noen annen dekning for de jeg skriver enn det jeg har lest og dannet med en oppfattning om så tror jeg at vi får en endring på åpenhet i Norge. Selv om statsministeren ønsker å svare på terror med mer åpenhet viser faktum at åpenheten spesielt rundt regjeringen medfører mulighet til terroranslag, og at de må sikres bedre.

Norge har mistet jomfrudommen rundt dette med terror, og jeg synes det er skremmende at en person kan igangsette dette UTEN at PST har hatt kjennskap til ham. Jeg retter INGEN kritikk mot PST, men det er skremmende at det er mulig, og det skremmer meg at andre kan bli oppildnet av akkurat dette og både tenke likt som gjerningsmannen og prøve noe tilsvarende.

Selv om jeg er skremt av dette, og havnet midt oppe i det skal IKKE terroren ødelegge mitt forhold til Oslo og vi er nå på veg ned til Sentrum for å ta del i markeringen.

TERROR SKAL IKKE FÅ VINNE OVER OSS PÅ SIKT, selv om vi er mange som akkurat nå er preget av det som har skjedd i Oslo, men ikke minst på Utøya.
Signatur