#124
 10 486     Akershus     0
Se der, ja. Er du "ferdig" nå? I den grad man noen gang blir ferdig med et hus.


Er det samme huset, tro?Signatur
   #126
 10 486     Akershus     1
Knapt til å tro.

Har Du oversikt over hvor mange m2 du har her? Snakker om totalrenovering.

I tilfelle du begynne å kjede deg nå som prosjektet blir ferdig, her har du et til : http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=51602384&searchclickthrough=true
Signatur
  (trådstarter)
   #127
 373     Hordaland     0
135 m2 P-rom. 142 m2 BRA og 169 m2 BTA.  Smile i tillegg er det 30 m2 på loftet som ikke er målbart. Hvorav ca. 23 er innredet. 

Blir ikke flere prosjekter på meg. Om du har fulgt med så skal vi bygge i Bergen.  :)  Så... dette kommer straks ut for salg. Men det blir det nøkkelferdig. Har ikke helse til noe mer stort og omfattende som dette.  :-[
Signatur

   #128
 10 486     Akershus     0
Hadde nok ikke fått med meg det, nei.

Blir det ikke litt trist å selge dette, da?


Arealet virket da lite. Det ser mye større ut på bildene.
Signatur
  (trådstarter)
   #129
 373     Hordaland     1
Jo.  :-[  Litt vemodig. Og en vanskelig avgjørelse. Spesielt nå som huset er blitt så bra. Vil likevel nærmere venner og familie, så derfor kjøpte vi en eiendom for å bygge nytt på i fjor høst. Regner med det nærmer seg byggestart der nå, men venter enda på Bergen kommune.  Wink Skal som sagt ikke bygge selv, men vi har leid et hus i nærheten, så vi kan følge godt opp.

Guttene mine vokser til. Eldste bor i Bergen, nesteldste er på gymnas og de to yngste går på ungd.skolen. Så da er det lett å reise mellom.  Smile Spennende tider.
Signatur
   #130
 8     Stavanger     0
Etter å ha lest og kost meg med alle 6 sidene i tråden din, mer eller mindre nøyaktig 5 år etter siste post, tar jeg av meg både hatten, skjorta og buksa for deg! FOR EN HISTORIE OG FOR EN MANN! Du min gode mann, du har bare med å være meget fornøyd med deg selv! Du er uten tvil den beste "maleren" jeg har sett.

Kom tilfeldig over tråden din, da jeg sitter og leser om oppbygging/innredning av kjeller.

Håper salget av boligen gikk fint og at du koser deg i nybygget ditt!
Signatur