bex
   #21
 4,293     Østlandet     0
sånn lite sidespor, fra en en av di endeløse dokumentarene på disceovery, var det en som solgte frossne gullerøtter i skiver, og han sparte 10% når han gikk fra tradisjonell sagkutting til waterjet kutting!
Signatur

   #22
 4,110     Akershus (Follo)     0
Her har TS fått kutta laksen for lenge siden og sporet har vi vel mistet forlengst. Men jeg vil anta at saga nå må stå ute og lufte seg!  ;D

Dessuten: Her fomler vi ikke med vannjet. Som råkostjern bruker vi avretteren. Borer et 25mm hull i en 2x4, plasserer hullet over kutteren og fester med tvinge. Så er det bare å dytte gulerøtter gjennom hullet så fort du kan. Frosne eller ikke. Pass tommeltottene!

Signatur
bex
   #23
 4,293     Østlandet     0
funker det og kaste en bunt gulerøtter ned i brødskjærern på rema`n? :P  veit det går med brød på langs, det er utprøvd!
Signatur
   #24
 22,342     Akershus     0
Sikkert popt å hive ribba nedi den maskinen for å få koteletter, eller å skive opp hel fisk.
bex
   #25
 4,293     Østlandet     0
men har vi ikke egentlig svaret der?  ta med all fisken din på reman og ta den i brødskjærern
Signatur
   #26
 4,110     Akershus (Follo)     0
...... Og betal for fisken i kassen på vei ut.  :P

Signatur

   #28
 447     Norge     0
Ha ha ha,ser det for meg når en prøver å kutte opp pinnekjøttet i brødkutteren på Rema,nai da er det bedre å finne sagkrakken og fyre opp kjedesaga ;D ;D ;D