#11
 1,266     Aust-Agder     0
Du trenger nok en Fisktool Wink Veldig bra støv..err.. slimoppsug.
Signatur

   #12
 5,569     0
Tror jeg hadde spurt nærmeste butikk med ferskvaredisk om hjelp... De har nok ikke lov å bruke sitt utstyr på "fremmed" mat, men det er jo verdt et forsøk.. Smile
   #13
 1,019     Rogaland     0
Dette skulle du gjort før den ble fryst. Tin laksen og bruk kniv. Det betyr selvsagt at du ikke kan fryse den igjen men Bare å invitere flere på middag.
Villaksen burde du spist mens den var færsk, men det er for sent :)
Skal du alikevel bruke el.sag så anbefaler jeg båndsag.
Signatur
   #14
 346     0
Har kappet brød med en gjerdesag 1203 før, gikk helt utmerket det.
Men det å kappe laks med en kappsag høres veldig grisete ut syntes jeg.
Da hadde jeg renset saga svært godt etterpå, og kjøpt ett nytt sagblad for det bruket.
Signatur
   #15
 267     vestlandet     0
CmdrKeen:
> Du trenger nok en Fisktool ;)

haha - der var det varemerket stempla for alltid!
Signatur
   #16
 1,170     Asker     0
Griseri blir det uannsett om man kapper inne eller ute. Det blir nok friksjon fra bladet til å smelte både isen og fettet nok til at det kommer til å stinke av saga.
En annen ting er sikkerheten. Hvordan skal du holde fiske helt i ro mens du kapper? Hva om du får et lite kast i den?
   #17
 267     vestlandet     0
mrkozmic:
> En annen ting er sikkerheten. Hvordan skal du holde fiske helt i ro mens du kapper? Hva om du får et lite kast i den?

hva med å spenne laksen fast i en plankebit (a la spjelking av beinbrudd)?
Signatur

   #19
 25,137     Akershus     0
Har et baufilblad i skuffen på kjøkkenet. Er det større "amputajoner" går jeg og henter hele baufila, men bruker "kjøkkenbladet". Funker greit og lite søl.  Wink
Signatur
   #20
 4,110     Akershus (Follo)     0

Arig tråd. Selv om jeg en stund koblet kutte "laksen" med en annen type laks...

Hvis du har 11 tommeltotter bør du ikke være satt opp med elektrisk sag!
Signatur