(trådstarter)
   #81
 111     0
To uker inn har jeg ikke sett noen døde, kun to-tre levende (sier to-tre, for jeg vet tross alt ikke om det er den samme eller en ny, for en ble tatt av meg og den andre unnslapp og den tredje har jeg i et glass nå).

Den andre jeg fant sist trodde jeg skulle være like "slapp" som den forrige, men den pilte avgårde. Men vi kom jo helt nær den før den gjorde det. Nr 3 er det også litt "futt" i.

Jeg kan ikke se at det er blitt spist av åtet heller, så da blir jeg veldig i tvil! Men er det bare jeg som er altfor utålmodig?!

  (trådstarter)
   #82
 111     0
Fikk tilbakemelding fra FHI. Var bare sølvkre. Så får nesten satse på at det er det, og ikke noe anna, foreløpig i alle fall. Fant en død bak sofaen etter høstferien, å ser jo ut til at giften virker ja. Tenker jeg tar 8-9 uker før jeg tester med feller igjen (mest for å slippe å ha feller framme i jula), men tempen har jo sunket betraktelig (også innendørs), så ikke sikkert fangsten blir så stor uansett. Virker jo som det blomstrer mer opp vår/sommer.
  (trådstarter)
   #83
 111     0
Meh - fant en sprell levende igjen i dag, helt uten å lete. Den unnslapp før jeg fikk drept den. Så er i alle fall problemet ikke løst helt her (før jeg begynte med problemløsningen fant jeg bare 1 i gjennomsnitt hver andre måned, uten å lete). Det har jo blitt kaldere, så de trekker nok mer innomhus. Lell. Er litt skuffa, for trodde jeg var ferdig med det... er nok en smule utålmodig, og må nok ta tiden til hjelp.
  (trådstarter)
   #84
 111     0
Nå har jeg ikke sett siden den gang, men ahr satt ut feller med samme åte som sist (samme fellene, med samme åten). Ingenting har gått i fellene de 2 ukene de har stått der, og jeg tenkte at jeg var kvitt det, men vipps så var det en stor en på kjøkkenet. Argh! Gjør jeg noe feil? Eller er det fra naboen de kommer, så jeg må kanskje bare anta at de dukker opp fra tid til annen (selv om nabo sier hun aldri ser dem?)
  (trådstarter)
   #85
 111     0
Jeg snakker vel egentlig bare til meg selv her, men.. er eneste løsningen å ta det med naboene? Eller forgifte mer og evt tette der man kan? Jeg trodde jeg var ferdig med dette nå, og derfor litt sur...