(trådstarter)
   #21
 3 997     Oppland     0
Lenge siden jeg har oppdatert denne.
Alt materiell er på plass i skap og alt er koblet opp (unntatt 10-i-1 sensorene), alt fungerer som det skal,men hører at det til tider tikker i et par av dimmekursene når lysene er skrudd av, så spørs om jeg må prøve en av de nye TE dimmerene som de akkurat har lansert som er beregnet for bruk sammen med LED.

Gulvvarmen er ikke koblet til enda, så har ikke fått prøvd denne i praksis, men det elektriske fungerer i allefall som det skal.

   #22
 81     Nord-Trøndelag     0
Hei!
Er der mulig å montere noe av dette i ferdig installert hus? Altså ettermontering...
   #23
 153     Vestlandet     0
Jeg har installert Smart-HDL i mitt hus og er kjempefornøyd.  Jeg har en ganske stor installasjon som bl. annet har 22 soner vannbåren varme.  Jeg har kombinert noen av dem slik at jeg kontrollerer nå 16 områder.  DLP- bryteren har innebygd termostat og logicfunksjon for styring av gulvvarmen.  Det er riktig det som sagt var her over at det er egentlig en enkel av/på funksjon (i min installasjon), men systemet er "intelligent" og lærer at skal man holde en tempratur så må det kjøres varme i x min pr. y min periode.  Det virker altså ikkje slik at det går på hvis tempraturen går under en fastsatt tempratur og av når det går over, men systemet jobber intelligent for å holde riktig tempratur.  Jeg vet at systemet kan også styre varmen slik at det opner f.eks. 20% for å vedlikeholde fastsatt varme, men da må man kjøpe regulatorer som støtter mottak av strøm fra en dimmer i steden for et rele.  Jeg følte ikkje behov for det.

Setter kannskje ut noen bilder og erfaringer når jeg har hele prosjektet på plass Smile
  (trådstarter)
   #25
 3 997     Oppland     0
Enkelt gulvskap med "lavvolt" del nederst.

Tror det er noe slikt som 8x12 =96 rør i det og det er et par rør som er tomme, så det er i allefall 90rør inn på skapet.

Legger ved bilde av skapet, men her mangler det et par dimmemoduler og kontaktreleer for 2.etg.
Smart HDL - DSC_6803.jpg - Britax
   #26
 997     0
Noen nye erfaringer å komme med?
Ingen som har prøvd å styre via ipad?
Hvordan føles knappene? kvalitet eller "kina" følelse? Kvalitet/oppløsning på display? rask eller treg reaksjon fra du trykker til aktuator reagerer?
Kjøpte dere i Norge og til de prisene som er på nettbutikken, eller hos lokal elektriker?
Signatur
   #27
 153     Vestlandet     0
Skal begynne å se på styring med iPhone/iPad seinere i høst.  Kvaliteten (touch and feel) er god etter min mening.  I all fall ikke noe "kina" følelse.  Ellers hadde jeg kun litt trykkt på kneppene hos GIRA, men jeg kan egentlig ikke sammenligne kvaliteten ut i fra "minne".  Oppløsing på display er grei - til det den skal brukes til. Men du legger jo ikke noen HD bilder inn på displayet.  Men det viser veldig bra bokstaver og enkle bilder.  Reaksjonen fra trykk til lys er så godt som umiddelbar.  Jeg kjøpte direkte fra smartHDL i Norge.

  (trådstarter)
   #28
 3 997     Oppland     0

Noen nye erfaringer å komme med?
Ingen som har prøvd å styre via ipad?
Hvordan føles knappene? kvalitet eller "kina" følelse? Kvalitet/oppløsning på display? rask eller treg reaksjon fra du trykker til aktuator reagerer?
Kjøpte dere i Norge og til de prisene som er på nettbutikken, eller hos lokal elektriker?

-Ipad?? *Fysj og fy!* ehm,jeg mener nei, det har jeg ikke prøvd  :D
-Kvalitetsfølelsen er over middels, ikke værre enn andre gode produkter, som elko materiell.
-Reaksjonen er mer eller mindre umiddelbar, raskere enn Xcomfort. Men det må være ca 0,5sek mellom hvert trykk, ellers får den ikke med seg trykk nr.2, litt irriterende i begynnelsen, men blir raskt vandt til det, det er værre hos større produsenter for å si det slik.
-Kjøpte direkte til full pris her ja.
   #29
 3     Møre og romsdal     0
Da har jeg akkurat vært igjennom tre kurs hos smart hdl. Hus prosjektet mitt er i gang og jeg vil gå for løsningen til smart hdl. Har selv vært på jakt ei stund etter et styresystem som er nogenlunde enkelt og til en overkommelig pris. Traff på denne gjengen ved en tilfeldighet på Eliaden i fjor,(elektro messa i Lillestrøm) hvor de hadde en meget så fin stand.
Anbefaler egentlig alle til å ta disse kursene som de tilbyr, hvis du ikke er elektro utdannet, så kan det være lurt å ta med den elektrirkeren som du har tenkt å bruke. Da vil dere sammen få en forståelse på hvordan installasjonen bør utføres. Har nå tatt med meg en del utstyr for å teste litt inkludert styringen via iPad.
dette ser meget lovende ut og respons tiden er imponerende. Jeg har som elektriker sett litt på utstyret til både hager og schneider, men nå vil jeg si at de har fått seg en skikkelig konkurent. Skal prøve å oppdatere litt utover i prosjektet, som vil inneholde varme og lys styring, brann og innbrudds  alarm, samt styring av AV anlegg. Alt via smart hdl. Håper bare jeg kan sette sammen alle disse program snuttene  Grin
   #30
 997     0
Fant du brannmelder til hdl? Eller bruker du bare en ordinær type og kopler via en pille/inngangskort? Holder ett kort på KNX men er åpen for Smart HDL. Men synes bryterne virker litt "kina aktig" og de filmene som ligger på youtube gir ingen seriøs følelse (på den ene sitter en kar å snorker i bakgrunnen, og på den andre forteller personen at utstyret er så lett å montere i samme stund som han selv ikke får til å skru på dekselet...) Men som sagt liker mulighetene, at det er kablet bus og prisen til Smart HDL.
Signatur