#22
 49     0
Litt gammel tråd, men ser ingen grunn til å lage ny.

Har sett litt på denne GardenPro snøfreseren:

http://www.inbao.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=1216453&b_kid=796571

Vil dere fortsatt anbefale denne? Er jo en helt annen verden når det kommer til pris sammenlignet med Honda. Men den er jo svær da.... 135 kg og ender man "i grøfta" med den må man vel ha kranbil for å få den opp  :)

Siden jeg ikke er noen dreven "mekker" er jeg noe skeptisk. Samtidig er det mye penger å betale for en Honda på opp mot 30k.....
   #23
 132     Osloområdet     0
Hei!

Jeg vurderer også denne...  Har du funnet ut om det er noe å satse på`?

Jeg har ca 50 meter grusvei, noe av det forholdsvis bratt, er beltedrift tingen?

lars
   #25
 132     Osloområdet     0
gjorde det samme akkurat nå...  mest i affekt, etter å ha måkt våt snø i 2 timer før morgenkaffen...
   #26
 49     0
Nå som det har gått noen år hadde det vært interessant å vite om fresen til trådstarter lever ennå. Det er jo gjerne holdbarheten som er en svakhet på billige freser. Jeg kjøpte selv en Gardener på Felleskjøpet for 7-8 år siden og den hadde veldig mykt stål som skapte noen problemer etter kun 2-3 vintrer. Nå har jeg slått skjevt noe så viftereima sporer av og jeg orker ikke bruke penger på å reparere den siden den kosta bare 9000kr ny.

Jeg har prøvd å bestille en AL-KO Snowline 760te fra Byggmax, men pga driftsproblemer har det tatt lenger tid en jeg synes om å få den. Får håpe vinteren har tatt pause. AL-KO har også Lonsin motor som får bare skryt etter det jeg har funnet ut, men fresen er jo billig i forhold til størrelse så jeg er litt spent. AL-KO er jo et kjent merke som står for kvalitet og fresene har fått masse skryt i test, men tiden vil vise. Dvs om jeg får fresen da.
Gardenpro snøfreser - Sn_freser_Snowline_760_TE_AL_KO.jpg - EDBL
HSt
   #27
 26 369     Lillestrøm kommune     0
Jeg har billigfres på ca 5 året nå, husk å spørre leverandør om de har reservedeler, jeg har ikke trengt det, men så heldig trenger en ikke å være

   #28
 49     0
Jeg spurte om det når jeg kjøpte den forrige. De sa ja, men det var med modifikasjoner. De måtte reparere fremdriftshåndtaket pga dårlig stål for det de bestilte passet ikke. Jeg har fått kjøpt viftereim og kabler som er de vanlige slitedelene, men jeg har ikke prøvd nå som det er skjevhet. AL-KO er et nokså stort tysk firma så jeg regner med god deletilgang der.
   #29
 49     0
Har nå endelig fått bekreftelse på at jeg får fresen neste uke. Skal bli rart å se om vi får snø å prøve den på. Det vi har fått så langt hadde en 1.trinnsfres klart på. 🙂
   #30
 1     0
Har en park garden hjul fres lik som utgangspunkt i denne tråden
Skal nå bytte gir stang og da må jeg ta av hjulet på h side for og få den ut, men det sitter helt fast i akselen, v hjul gled rett av .
Spørsmål er skal begge hjul være til å ta av fra Aksel?
Mvh Ørjan