#21
 1     0
Har et eldgammelt brekkjern som begynner å bli butt, og det blir derfor vanskelig å få tak. I tillegg kjøpte jeg meg et lite brekkjern i fjor for å ta av alle vinduskarmene mine da jeg skulle fore ut med ekstra isolasjon i fjor, og ønsket og bruke karmene om igjen. Jeg strevde en del med å finne vinkler når jeg skulle veie dem ut, la under for å få ekstra punkter å veie på osv.,  fikk da av de fleste noenlunde hele, men ønsket da faktisk at det fantes et bevegelig brekkjern. Og nå når jeg ser at det finnes ett bevegelig brekkjern så krysser jeg fingrene for å vinne det så min neste byggeprosjekt skal bli mer lettvint. Smile

   #22
 58     0
Takk også denne gangen at dere har delt deres prosjekter med oss, og hvordan det stillbare brekkjernet kan hjelpe nettopp dere. Etter gjennomgang av svarene har vi trukket ut følgende heldige vinnere:

Joachim00 - Lykke til med rivingen. Høres ut som at du har mye jobb foran deg og at dette brekkjernet kommer til nytte! :)

Monter selvbyggerservice - Vet ikke om du får skrotpris for ditt nåværende brekkjern. Håper ditt nye kommer til å gjør jobben på gården enklere for deg :)

Hro - Vi er sikker på at dette brekkjernet vil imponere både svigerfar og andre, samt gjøre rivejobben til en lek Smile

Oysund83 - Med så mye spiker i huset fortjener du å få vår ATLE spikeruttrekker, så vi sender denne som bonus til deg :)

Ønsker dere alle lykke til med prosjektene deres - med eller uten stillbart brekkjern.
Signatur
hro
   #24
 1,574     Trondheim     0
Hurra - skal se til at dette blir en svigerfar imponator - og på ingen måte svigermor skremmer Smile
Signatur
   #26
 3,083     Gol     0
Tusen tusen takk Smile

Nå blir det nok enkelere og bruke brekkjern heretter Smile
Dette var overraskende Wink

Skal se om det blir et bilde av det i bruk etterhvert på gårdsbruk tråden min Smile

Igjen tusen takk Smile
Signatur
   #27
 3,083     Gol     0


Oysund83 - Med så mye spiker i huset fortjener du å få vår ATLE spikeruttrekker, så vi sender denne som bonus til deg :)
ATLE spikeruttrekker er en genial patent, denne har vert brukt mye når jeg pusset opp hos min mor og far :)
Så dette er absolutt et uunværlig verktøy om man skal rive mye  med god gammal spiker :)

Signatur

   #28
 135     0
Gratulerer til vinnerene, og ett lite pokker for at jeg ikke vant dette.. Prøvde ett slikt brekkjern i dag, men over 1000 lappen ble for meget for meg... Smile