(trådstarter)
   #31
 3,042     Akershus     0
Tatt kontakt med Miles igjen for å høre om de vet om det finnes reservedeler å oppdrive. De skulle sjekke med deres DeWalt-representant. Håper de finner noe.  :-\

  (trådstarter)
   #32
 3,042     Akershus     1
Treig update!

Har ikke fått gjort stort med sagen i det siste. Vært utflukter, besøk og andre prosjekter som har tatt all tid. Mangler fortsatt bilder av det siste jeg har gjort.  :-[

Fikk beskjed fra Miles at de kan oppdrive noen deler til sagen. Har sendt ny mail til http://www.k-hservice.no/ for å høre om de klarer å oppdrive deler til dekslet som pusseopp sendte biler av. Mange takk for det! Er ingenting å oppdrive så lurer jeg på å handle lignende deler fra andre modeller og mekke sjøl. Har ikke helt skjønt hva de kick-back fingrene gjør i det store bildet da de virker å være på feil side kontra standarddekslet og at spaltekniver strengt tatt skal håndtere kickback. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor denne pinnen med fingre er på forsiden på standarddekslet. Er det bare for å forhindre at emnet ikke skyves bakover?

I påsken får vi invasjon av svigerfamilie. Mon tro om ikke jeg blir veldig opptatt med denne sagen da...
   #33
 3,387     0
En skulle aldri kaste noe, men ved forrige flytting måtte jeg dumpe en masse av ting jeg anså som ting jeg ikke hadde bruk for og ikke kunne få solgt. 3-4 motorer, et par girkasser, et komplett bilkarrosseri etc etc ogen bordsag, PLUSS en stk komplett radialarmsag med en del ekstra utstyr som jeg ikke finner på bildene i tråden her. I følge fadern var det til å kunne frese spor med saga.
  (trådstarter)
   #34
 3,042     Akershus     0
Hyl! Neste gang du pælmer noe sånt så gi et pip.  :-[

Det du snakker om er et "dado set". Vet ikke hva det heter på norsk. Jeg funderer på å bestille fra Forrest når jeg bestiller blad. Fint for møbelsnekring.
  (trådstarter)
   #35
 3,042     Akershus     0
Æsj, håpet mitt om at http://www.k-hservice.no/ hadde tilgang på skandinavisk deksel gikk i vasken. De fikk ikke tak i noen deler til en DW110 i hele tatt. Får se om jeg legger inn bestilling på ymse hos http://www.mtmc.co.uk/ da. Tror jeg kan fikse meg knivoppsett med deler fra en Elu-sag.

Jeg vil gjerne beholde denne typen deksel da det er langt mer avansert enn standarddeksler de fleste radialarmsager ble levert med. Miles har iafl. ny lager og slikt.

Må bare få malt noe ferdig før påske og fikset ny-/gammelbilen så er jeg igang igjen. Fikset Hammerite grunning her om dagen slik at alu-delene kan males. Skal bli gromt!
   #36
 324     Karmøy     0
Har selv en slik DeWalt 1250 etellerannet.
Søkte på radial arm saw på piratbukta, og fant en pakke med masse artige artikler om emnet radial arm saw joinery.
Riktig nok kom ikke nedlastingen ned helt 100%, men det kommenterer giveren med at var helt greit. Kun noen manglende/ufullstendige filer.
   #37
 2     0
Hei

Lurte på om noen her veit hvor eg kan få tak i nye "rullehjul " til ein dewalt dw110 både dei 2 vanlige og 1 eksentriske? Det er disse som holder motoren og sagbladet på armen.

   #38
 2     0
Hei

Lurte på om noen her veit hvor eg kan få tak i nye "rullehjul " til ein dewalt dw110 både dei 2 vanlige og 1 eksentriske? Det er disse som holder motoren og sagbladet på armen.

Nr 3515, 3512 og 2019 på bilde.
TiaZzz sitt verktøyoppussingsprosjekt - DeWalt DW110 radialarmsag - 20190515_200759.jpg - nilspils77
  (trådstarter)
   #39
 3,042     Akershus     0
Googler du så finner du. Ikke holdt på med saga mi på lenge, men det er flere entusiaster rundt om. Mener jeg fant flere leverandører på eBay.