36 106    40    2  

Help Forsikring sitt produkt: Boligkjøperforsikring ?

 2 174     Oslo     0
Hei!

Noen som har vurdert å tegne Help sin Boligkjøperforsikring før kjøp av brukt hus?

Har dette noen hensikt?
Vil de kunne hamle opp med f.eks. Protector sin eierskifteforsikring?

Slik jeg forstår dette produktet fungerer den som en "mot-forsikring" til Protector sin eierskifteforsikring...forøvrig grundig diskutert i denne tråden  ;)


   #1
 269     1
Artig,greier.
Jeg har tegnet forsikring i Hjelp Forsikring.Og da jeg skulle bruke den.Ja det er ikke så bra som de skriver og sier for og si det sånn.Jeg ville ikke anbefalle noen og bruke penger på en forsikring hos dem.Bedere og bruke penger på og høyne forsikringen/oppgradere hos sitt forsikringselskap.Hjelp Forsikring holder ikke det de lover etter min mening.Jeg fikk til svar at de ikke kunne hjelpe meg med noen ting,siden huset mitt 1932,var så gammelt,men tegne forsikring til flere tusen fikk jeg lov til.Merkelig..
   #2
 269     0
Hei.
Er det noen her inne som har erfaring med Hjelp Forsikring?
Jeg tegnet en slik forsikring da jeg kjøpte mitt relatift gammle hus for ca.1 år siden.Og har hatt kontakt med dem.Bare lurer på hvordan andre opplever dem??????
koj
   #3
 46     0
Meglern våres sa, at Protector var negattive til desse i starten. Men det viser seg nå at Help er med på å "sile" ut de sakene som de mener er vits i å gå videre med.


Vi valgte å ikke ta denne forsikringen nå når vi kjøpte hus, der er en del feil/mangler så vi regner med vi ikke får noen "overrasskelser" i tilfelle er salgsoppgaven skrevet slik at omterent alt bør utbedres/sjekkes, tilfelle rottefelle.
Så jeg tror ikke vi hadde komt så langt med å klage.


   #4
 269     0
Jeg fikk lov til og tegne forsikring jeg.Som skulle vare i 5 år,men da jeg skulle bruke den etter 1 år,så får jeg til svar at jeg burde oppdaget feilen 2-3 mnd etter overtagelse ???.(og da var jo ikke feilen der)  Huset mitt som er 75 år gammelt,mener de var i så dårlig forfatning at jeg ikke ville få brukt forsikringen hos dem,men jeg kun godt tegne en. :oDa ble det ikke sagt noen ting.Jeg klaget,og saken ble gjenoptatt.Jeg har nå ventet i over 1 mnd på takstmann.Tar tid i det selskapet der.Noe av det dumeste jeg har gjort.. ???
Så mitt råd,,hold avstand til userriøse selskap!!!
   #5
 269     0
Klaget igjen jeg.Over at taktmann ikke har kontateme.
Dere kan ikke gette hvem som ringte meg.
Takstmann.Komer til uka jo...
Ting tar d må jeg si :'(
   #6
 269     0
Da er det endelige svaret.Blankt avslag ifra Hjelp Forsikring.
Forstår ingenting jeg.Her har jeg bildebevis,paporter,tlf forklaringer,men det hjelper ikke.Jeg vet at det er jeg som har rett,men de vil jo ikke kaste bort tid på en som meg.Kipt at jeg ikke har masse penger så skulle jeg ha kjørt saken helt ut,men det hjelper lite for meg.Blir bare drept i sammenstøte med de store mektige advokatene.
Men til dere i Hjelp Forsikring,hvis dere leser dette.TUSEN TAKK FOR INGENTING.
   #7
 151     0
Hei, Nico

Hva var dit krav til selskapet?
Hva var begrunnelsen for avslaget?

Du sier at dette produktet er dårlig.
Det er bare din subjektive mening før du kan forklare hvorfor det er dårlig.
Jeg synes det er viktig i alle fall her hvor tilbyderen er navngitt til spått og spe for alle.

Jeg ville aldrig gått hen å kjøpt en dyr forsikring uten å være sikker på hva de var ansvarlige for.

MVH
Siste redigering: 17. mai 2008 14:28:23 av hoistthesails

   #8
 269     0

Kravet var ganske enkelt:

Jeg ville at Help Forsikring skulle ta tak i saken, da selger jeg kjøpte huset av åpenbart har gjemt en ganske stor feil for meg.
   #9
 22 352     Akershus     0
Hvis feilen var gjemt av tidligere eier er det han du må ta. Mener at slike forsikringer gjelder skjulte feil som ingen vet om.
   #10
 269     0
Det var det jeg trodde også.Og det er jo her forsikringselskapet skulle trådd til da.De skal liksom forføre saken videre.Det eneste jeg skulle gjøre var og levere ifra meg alle papirene jeg hadde på huset,samt ta bilder av skaden..
Fungerer ikke slik desverre.Så for min del så er alt det de skriver på sin hjemmeside bare bløff.