9 408    22    0  

Nytt annonseformat på ByggeBolig

 1 431     Oslo     0
Vi har satt opp Google AdSense-annonser på ByggeBolig. Disse annonsene vises i siste innlegg i alle tråder.

Vi vil fortsette å eksperimentere litt med annonseformatene, og håper medlemmene vil gi ærlige tilbakemeldinger på dette. Planen er at ingen registrerte medlemmer skal bli måtte se annonser hvis de ikke ønsker det, men vi mangler innstillinger for dette i dagens tekniske løsning.

I første omgang er det viktig å se hvordan medlemmer og uregistrerte gjester på ByggeBolig responderer på disse Google-annonsene, og så vil vi fortsette å jobbe med saken. Målet er først og fremst at medlemmene av ByggeBolig skal være fornøyd, men det kan innebære at vi må få inn litt mer penger.

Post gjerne tilbakemeldinger på de nye annonsene i denne tråden! Synes dere annonsene er plagsomme, helt greie eller et flott tilskudd på ByggeBolig? Si i fra til oss her!
Signatur

   #1
 543     Asker     0
Jeg drifter et annet forum innen bil, og der har vi konsekvent droppet reklame på forumet. Dog har vi sponsorbannere på hoved (hjemmesiden).

Slik reklame synes jeg ( og de andre moderatorene samt medlemmene ) at forsøpler forumet. Men vi har jo medlemskontingent som gir penger i kassa og gjør at vi kan drifte forumet. Så vi er jo heldigere der...

Jeg er helr klart 100% imot slikt. Det er deilig med "frisoner" hvor en slipper reklame! Jeg kommer absolutt ikke til å slutte som bruker her, men det forringer definitivt opplevelsen.
Signatur
   #2
 21 481     Enebolig     0
Hmmm....da går det den veien flere her nevnte da Byggebolig byttet eiere, mer og mer reklame. Hittil har det vært greit, det har ikke tatt over hele forumet.
   #3
 575     Romerike     0
Hvem eier Byggebolig nå?

Reklame er greit for min del så lenge det ikke blinker og plinger og ligger innimellom "redaksjonelt" innhold. Og reklamen må være relevant.
   #4
 4 110     Akershus (Follo)     0
Det er greit. Når sant skal sies så la jeg ikke merke til det før det ble nevnt her.
Så det skal jeg kunne leve med. Og bidrar det til BB's økonomi så er det helt flott.

Men jeg har trukket meg fra 2 forum som egentlig var ganske interessante på grunn av innspedd reklame mellom innlegg. Så jeg vil si det er vesentlig at ikke innholdet i tråden brytes. Og når den kommer som en salutt til slutt så bryter den ingenting.
Signatur
   #5
 5 410     Langhus     0
... Planen er at ingen registrerte medlemmer skal bli måtte se annonser hvis de ikke ønsker det, men vi mangler innstillinger for dette i dagens tekniske løsning.

Reklame for uregistrerte brukere er greit, men bør ikke være "mer" enn det er pr nå.
Registrerte brukere bør slippe reklame i trådene (det eksisterende toppbanneret fungerer greit for meg).
Signatur
   #6
 5 550     0

Men jeg har trukket meg fra 2 forum som egentlig var ganske interessante på grunn av innspedd reklame mellom innlegg. Så jeg vil si det er vesentlig at ikke innholdet i tråden brytes. Og når den kommer som en salutt til slutt så bryter den ingenting.

Men reklamen kjem jo inne i tråden og ikkje kun til slutt...
Fordømt irriterende.
Mulig det må til for å finansiere sidene, men det er jo brukere som sørger for innhold og ikkje eierene, så her bør ein ta rev i selga snarast og fjerna reklamen.
Toppbanner er ok for min del, har vent meg til den nå, men reklame som kjem innimellom trur eg aldri eg venner med til.
   #7
 1 062     Lindesnes     0

Vi har satt opp Google AdSense-annonser på ByggeBolig. Disse annonsene vises i siste innlegg i alle tråder.


Hvordan kan da Denne forklares?

Kan forstå at intekter er noe de fleste har lyst på ;)
Har vært fornøyd med at det er så lite reklame her inne, den lille reklamen som har vært her inne har vært veldig reell og ikke for prangenede, kan forsåvidt klare meg med en liten reklame i bunnen av innleggene også, gjeren reklame som omhandler det tråden handler om for d en saks skyld, men når den kommer inn midt i ett innlegg, da syns jeg det blir for mye av det gode og det blir et irrriterende reklame mas, som dreper mye av seriøsiteten til byggebolig Sad
Signatur

   #8
 21 481     Enebolig     0
Min melding er at reklamen midt i trådene må bort. Som andre, så har jeg trekt meg fra et par forum pga av dette. Man føler det viktigste med forumet blir reklame, ikke innhold.
   #9
 22 342     Akershus     0
Det jeg synes er galt med denne Google reklamen er at den kommer inne i det oppmerkede feltet for "innhold" og kan se ut som om det er bunnlinjen til et reelt innlegg. Dette er ikke bra. Det skal være klart skille mellom reklame og innhold. Jeg velger å tolke dette som dårlig håndtverk, og håper at dette blir ordnet. Kommer reklamen under den grønne linjen med "svar" osv er det en forbedring.

Jeg har sett andre fora har stappet reklame mellom innlegg, disse er jeg ikke på.
  (trådstarter)
   #10
 1 431     Oslo     0
Annonsene etter tredje innlegg var en glipp, og de er fjernet igjen. Annonser mellom innlegg er en uting og har ingenting her å gjøre. Veldig rart at disse annonsene begynte å dukke opp etter tredje innlegg, men det var enkelt å få dem fjernet igjen. Si i fra om de begynner å dukke opp igjen!

Som sagt er det meningen at kun uregistrerte brukere (gjester) skal se Google-annonsene. Registrerte medlemmer skal forstyrres minst mulig. Dette får vi ikke til akkurat nå, men vi vil gjerne finne ut om slike annonser i det hele tatt utgjør noe inntektspotensial. Omtrent 80 % av trafikken på ByggeBolig består av uregistrerte brukere som kommer hit fra søkemotorer (hovedsakelig Google), og disse gjestene kan nok tåle en slik annonse. Men igjen: det er ikke meningen at registrerte medlemmer skal utsettes for slik reklame.

Det virker som om "tekstannonsene" er mer relevante enn bildeannonsene som dukker opp innimellom. Det er mulig at vi vil gjøre om på innstillingene slik at bare tekstannonser vises.

Takk for tilbakemeldingene så langt!
Signatur