#11
 706     0
Tror nok det må senkes i vann for å se noe hvis du ikke bruker spesialspray for å se etter lekkasje. De burde ha det tilgjengelig på gasservice, tess eller andre som driver med gasskoblinger osv i industriell sammenheng.

   #12
 2 265     0
Om du sprayer (såpe-) vann på, eller senker det ned i vann kommer prinsipielt ut på ett. Men du er naturligvis avhengig av at det faktisk lekker akkurat når du gjør det ene eller andre, og vannbad er nok litt enklere å holde "kontroll" på.
   #13
 706     0
Nei, såpevann er egentlig dårlig egnet til formålet i praksis, da det er fulltmulig at det er lekkasje som såpe/vann blandingen ikke klarer å plukke opp. Derfor tipset om spesialsprayen. Den blemmen har jeg gått i selv.
  (trådstarter)
   #14
 5 111     Sørnorge     1
Med en slik spray er trikset videre å spraye over hele dekket mens det sitter på bilen, og rulle et par runder for å se om trykk fra en spesiell side fremkaller lekkasjen?
   #15
 706     0
Sprayen gir umiddelbare resultat og bobler veldig ved lekkasje. Jeg vill skrudd av hjulet for å kunne se på baksiden og. Kjør 3bar i dekket så er du sikker på at trykket er like høyt som når dekket er godt og varmt på bilen.
   #16
 10 311     Akershus     0
Det skader i hvert fall ikke å starte med litt såpevann.

Høyere trykk gir gjerne mer press mellom dekk og felg, og da kan det holde tettere.
Signatur

   #18
 10 311     Akershus     1
Meg du spør?
Signatur
   #19
 706     0
Generelt de som foreslår såpevann. Uansett mener jeg at ts likegodt kan levere dekkene til et dekkverksted da han ikke kan fikse problemet selv likevel..
   #20
 10 311     Akershus     1
Ja, det er jo det enkle standardsvaret på stort sett alle spørsmål --> Lever bilen på et verksted. Prøv for all del ikke å gjøre noe selv.


Jeg har testet med såpevann, og det gikk helt fint. Ikke derved sagt at det alltid funker, men det er heller ikke så vanskelig å prøve.

Signatur