JJ.
   #51
 179     Akershus     0
Ikke gal pris det. Betalte 250,- pr.stk for bærearmer til min mannebil. Litt kraftigere enn de der fra noen som hadde kjøpt opp et Land Rover delelager i Saudi arabia. Men ble mye rart jeg egentlig ikke trengte i tillegg så spørs om jeg sparte mye penger samlet sett  Tongue

  (trådstarter)
   #52
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0

Handler mye på Ebay. Særlig refill til bleiebøtta er billig. Lyspærer til bil. Akkurat nå venter jeg på led kit til interiøret på bmwn, led til angeleyes og hvite grøftelys.


Tsk-tsk. Feil bil. En EKTE omreisende teppeselger kjører selvsagt rundt i en S-klasse  Tongue
Signatur
   #53
 2,326     Trondheim     0

Nye bærearmer til "konebilen", komplett med foringer og bærekule.
Latterlig billig, 1100 for to stykk levert hjem på døra  8)

Ligner HR-V armer?
Sikkert og vist, eBay gjør Norge billigere.
Signatur
   #56
 2,264     0
Til dere som kopler slike kinadeler på drikkevannsystemet hjemme: på hvilken måte sikrer dere dere mot bly i rørdelene?

   #58
 2,264     0
Jeg har ingen dokumentasjon som tilsier det, men har flere ganger sett at deler som selges i Norge hos kjente kjeder blir tatt av markedet pga blyinnhold. Vi har da tydeligvis noen som kontrollerer dette, og disse kontrollene blir forbigått ved privatimport. Jeg er bare ute etter hvilke tanker folk har rundt dette.
   #59
 2,326     Trondheim     0

Er det noen grunn til å tro at det er (mer) bly i messingrørdeler prosusert i kina enn andre steder? Hvis du har noe dok rundt dette er jeg interessert. Da åker delene raskt ut igjen.

Du kan sende inn en vannprøve til ditt kommunale vannverk, og sjekke for blyinnhold i vannprøven. Send eksempelvis inn en prøve som er "ren", og en som du f.eks har kokt inn til 50% i volum med messingen i kontakt med de kokende vannet.
Signatur