(trådstarter)
   #11
 2,397     Bjørkelangen     0
stygge jævel.vil knuse tryne på han
Signatur

   #12
 371     0
For å si det rett ut så er handlingen feig, bedriten og forkastelig og det er en skam at vi ikke har en måte å håndtere folk som bare vil se verden brenne (Det finnes ærlig talt ikke ord for hva jeg mener, jeg merker bare at jeg innerst inne er sint og frustrert ettersom jeg ikke kan gjøre annet enn å sitte her). Når det kommer til det som har skjedd så er dette det jeg har sett.

Det er jo egentlig ganske fornuftig sett fra hans øyne. Etter det han har lagt ut på nettet hatet han det multikulturelle samfunnet som regjeringen (ap) jobber for. Som [s]høyreekstrem[/s] har han muligens blitt drevet av en usunn omgangskrets til et frustrasjonsnivå der han måtte gjøre noe aktivt i stedet for å vente på andre (han var en del av fpu før han hoppet ut for å gjøre noe annet).

Dermed var ap roten til alt ondt som han markerte klart med bomben som han hadde planlagt i over ett år (startet gårdsfirma i 2009(?)), og deretter mot fremtidige apere (tenker han gikk for gro som holdt tale tidligere på dagen og som han direkte ga skylden for elendigheten).

Spørsmålet er bare hvem de som drev ham var, og om man får tiltalt de for noe. Det skal vistnok være en til person direkte involvert i skytingen somer på frifot.

Foreløpig er 84 + 7 døde, og tallet ventes å stige.


Edit: Finnes ingen ideologiske kategorier som passer. Virker som han er knyttet til vienna school of thought som er noe annet
  (trådstarter)
   #13
 2,397     Bjørkelangen     0
ung gutt pågrepet på Sundvollen.
han smilte når han ble påsatt håndjern
Signatur
   #14
 371     0
Fyren sa han var aufer og hadde kniv på seg. Utseende passer med vitneobservasjoner
   #15
 4,148     Oslo Vest     0
Jeg er mer og mer sjokkert, sint og lei meg over det jeg leser og hører om tragedien på Utøya.

Dette er et angrep på demokratiet vårt og muligheten til å kunne si og mene hva man vil.

Allikevel så vil vårt demokratiske samfunn gi gjerningsmannen/gjerningsmennene en human behandling og straff. Nettopp det viser at vi er et demokratisk samfunn, og det er det som skiller oss fra gjerningsmannen.

Idag strider dette med human behandling av gjerningsmannen imot mine følelser, og jeg er glad for at det ikke er jeg som skal dømme.

Jeg er imponert over hvordan det offentlige, sykehus, regjering og ikke minst politiet har behandlet denne saken.

Signatur
   #16
 3,041     Akershus     0
Helt enig med icognito. Vi bør gjøre hva vi kan for at vi ikke forringer norske prinsipper og moral.

Det høres rart ut, men jeg er lettet for at det var en etnisk norsk gjerningsmann. Jeg ser for meg den skitstormen som muslimer og ikke-etniske nordmenn hadde fått og hvor mye tvilsom politikk som hadde blitt ført hvis de første terrormistankene hadde vært sanne. Jeg er like mye motstander av terror som nestemann, men jeg er redd for utfallet av terror i det politiske landskap.

Det hele er helt uvirkelig.
  (trådstarter)
   #17
 2,397     Bjørkelangen     0
til dere som har facebook søk opp dette arrangement med navnet:22 juli bli en offisiell flagg dag for di døde som gikk bort på denne dag.

mvh hilsen Thomas
Signatur

   #19
 407     Buskerud     0
Hvordan er det mulig at skytinga på Utøya kunne foregå i 1 1/2 time !!! Er virkelig politiet i nordre buskerud så tiltaksløse og så lite kreative og uten guts at de turte å sende inn noen før de tilkalte beredskapstroppen eller mens de ventet!??! Skandale.....
Signatur
   #20
 5,569     0

Det høres rart ut, men jeg er lettet for at det var en etnisk norsk gjerningsmann.


+1

Dersom det hadde vært tilfelle hadde dette brakt frem det verste i folk - ikke det beste. Et annet skrekkscenario hadde vært dersom målet hadde vært moskeer. Hva hadde vi gått og ventet på de neste årene da...?