SMP
   #21
 8     0

å gange det med 2-2,5, da er tomteprisen inni dette tror jeg...
Vi har Pris på hus på 1.4, og lander med alt ekstra på 1.9. (Inkl. membraner, downlights, kjøkken, bad, grunnmur, grunnarbeider osv.)

EDIT: Eksklusiv tomt. Nabokommune av Oslo.


Dette var det mest oppløftende innlegget i denne tråden. Hvor stort er huset?

Mvh,
Stig

   #22
 5 116     Troms     0
Ja, 1,4 malingsklart og bare 1,9 ferdig med alt er råbillig. 500 000,- for kjøkken, elektriske oppgraderinger, baderom, våtrom, gulv, vegger etc er rett og slett et røverkjøp.
Signatur
   #23
 473     Sola     0
Ja da er det ikke valgt mye ekstra. Vårt hus er på ca. 2,2 klart for maler. Total pris for hus UTEN tomt er 4,1 - 4,2.
   #24
 174     0

Så selv om man helt sikkert kan komme godt under katalogpris x 2, er det også vanskelig å si at katalogprisen er reell, det er ikke mulig å få et beboelig hus til den prisen.


Men det er der jeg er uenig, for jeg vet at noen av katalogprisene er slike nøkkelferdigehus. Der man kan flytte rett inn. Alt er der utenom hvitevarer. Da kan det ikke være så mye å legge til. som jeg har nevnt tidligere her så har nordbohus priser som inkl "alt". Baderomsmøbler, kjøkken innredning, ferdigbehandlede vegger, parket på gulvet alt.
   #25
 346     0
Ja, det jeg skrev gjelder for malingsklart. Nøkkelferdig blir jo noe annet, og det er ingen risiko for budsjettsprekk  Smile
   #26
 5 116     Troms     0
Joda, nøkkelferdig har jo sikkert de fleste leverandører MOP321, men jeg synes jo at man betaler temmelig mye for nøkkelferdig hus og det er som regel, ikke alltid valgt en enklere standard og man er ofte låst til fargevalg og oppgraderinger. Vi kjøpte nøkkelferdig i 2002 og tja, det var greit nok det, ikke akkurat slik vi ville ha det men ok.
Signatur
   #27
 11     0
Vi kikker på katalog-hus på ca 220-250 kvm, levert klart til gulv/maling for ca 2.2-2.4mill. Vi har tomt på Lillehammer. Hvor mye mye må vi regne med at totalen blir for huset? Tenker da på hvor mye vi må regne med at grunnarbeid, betong, gulv etc etc. kommer på. 


Administrator:
Dette temaet er godt diskutert tidligere og derfor legger jeg ditt innlegg inn i denne gamle tråden. Husk å søke før man starter en ny tråd - det er en viktig del av vår forumkultur
  ;)

   #28
 342     0
Hei Ronny ifra Hamar her.. Gang prisen med 2 du Smile på erfaring etter mange timer med lesing. Hvis ett hus koster 1.5 mil så blir det fort 3 mill.. 2 mill blir til 4 Ermm men det er med tomte prisen da,, så hvis du har gratis tomt så ganger du med to så minuserer du verdien på tomten i totalsummen :)

Det kryr av forkjellige priser innpå her, men ting virker billigere rundt her vi bor.. på enkelte plasser må du rengne huspris x2 + tomten

Klar til maling er vel ikke helt riktig heller, De kataloghusene jeg har sett på som er klar til maling mangler også overflater, Det blir fort mange mange tusen
Chr
   #29
 8     0
Vi har fått pris fra husleverandør på ca 1,9 og ender opp på ca 3,8 inkl tomt. Da har vi trukket ut elektrisk, rørlegger, kjøkken, annen etasje, samt at vi skal ordne sålen selv.
   #30
 31     0
Vi planlegger å bygge Serpens 2 fra Nordbohus, og klargjort for maling har det en pris på ca 1.45 mill.
Med utgangspunkt i regnestykket på nettsidene til Eiendomsagenten regner vi med på å komme opp i en totalkostnad på ca 2.3 mill alt inklusive når huset er ferdig.

Planlagt egeninnsats er relativt begrenset, stort sett tapet og maling innendørs samt opparbeiding av hage og maling utendørs.
Standarden vil være relativt normal og vi har tatt med kostnader for laminatgulv(+legging) i mesteparten av huset, svært små justeringer på kjøkken, lite ekstra elektrikerarbeid, varmekabler bare i badegulv, ett flislagt bad, luft-luft varmepumpe og pipe m/ovn.

Vi har tomt og skal bore grunnvannsbrønn for vannforsyning. Avløp skjer til eksisterende privat anlegg, og det er lite vei som må opparbeides til en flat og grei tomt.

Har vi vært alt for optimistiske i våre kalkyler?