Telefon: 73 81 01 00

Ved å fusjonere de to selskapene InnTre AS og Kjeldstad trelast AS, har vi blitt trøndelags største leverandør av byggevarer. Vi utnytter kunnskapen og erfaringene de ulike sagbrukene har tilegnet seg gjennom årevis med drift. Med alt dette i bagasjen, kan vi dermed produsere det beste innen byggematerialer og trelast. Kunnskapen og erfaringene vi har med oss, har resultert i at vi har utviklet topp moderne produkter for dagens byggestandard. Vi er i stadig utvikling, og vil fortsette å utvikle produkter for dagens og for framtidas byggemetoder.

Telefon: 611 00 111

PlasmaMade-filteret er ikke mindre enn en revolusjon innen kjøkkenventilasjon. Filteret består av flere velkjente teknologier som i dag brukes av VVS-bransjen. Det unike med PlasmaMade er måten teknologiene er satt sammen på og hvordan de samspiller. Filteret kombinerer plasma og ionisering med et elektrostatisk nanofilter og er inspirert av naturens egne rensemekanismer. Den gir bedre inneklima og lavere energiutgifter – helt vedlikeholdsfritt og med enkel montering.

Telefon: 22027200

SWEDOOR er blant Europas ledende innenfor produksjon og markedsføring av dører. Vårt produktsortiment omfatter både innerdører, ytterdører, skyvedører, lyddempende dører, sikkerhetsdører, energivennlige dører og spesialfremstilte dører. SWEDOOR markedsføres av JELD-WEN. Vi selger ikke direkte til private forbrukere, men du kan se vår omfattende liste over forhandlere her: https://www.swedoor.no/finn-forhandler

Telefon: 99 11 99 59

Vyrk AS er en industribedrift som har glassveggproduksjon på Stange, en produksjonslinje i Valdres for overflatebehandling av kledning, panel og listverk, og en fabrikk i Trysil, som er ledende i Norge på produksjon av spiler og finerte plater. Vyrk har de senere årene investert flere millioner i nye maskiner og digitalisering for å effektivisere produksjonen i årene som kommer, og vekstambisjonene er store. Målet vårt er å være den mest attraktive leverandøren på markedet.
Navn Telefon
Aduro
Kategorier:  Interiør  Peis og ovn  Pipe
Alutile AS
901 20 280
Bo Styling
Kategorier:  Interiør
Byggma
38137100
Deco Design AS
976 87 758
Deco Systems
Kategorier:  Dører  Interiør  Vindu
33460002
Dyson
Kategorier:  Gulv  Interiør
80069196
Elfa Norge
Kategorier:  Garasje  Garderobe  Interiør  Kjøkken  Møbler
33 48 93 00
Enklere Liv
Kategorier:  Interiør
Europris
Kategorier:  Maling  Interiør
Fargerike
Kategorier:  Maling  Gulv  Interiør
23 14 12 50