#11
 5 111     Sørnorge     2
Har opplevd et par ganger at strammingen har løsnet og kjedet falt av. Jeg tilegner det at jeg har vært sløv med å skru til festeskruen. Jeg skrur den nå til så hardt jeg klarer, og da har det ikke skjedd igjen.

   #12
 139     1
Ryobisaga koster 1999,- på Jula_
https://www.jula.no/catalog/hage/ved-og-hogst/motorsager-og-tilbehor/batteridrevne-kjedesager/batteridrevet-kjedesag-003543#tab04
UTEN batteri og lader. Med det største batteriet på 5 Ah og lader er prisen 3597,- som er den jeg kjøpte.
https://www.jula.no/catalog/hage/ved-og-hogst/motorsager-og-tilbehor/batteridrevne-kjedesager/batteridrevet-kjedesag-005566/

Før jeg rakk å bruke saga endte jeg opp med å kjøpe en eksentersliper i samme One+ serie og da kjøpte likegodt et ekstra 5 Ah batteri (1199,-).
Det fine med One+ serien er at den har alt mulig av batteridrevet utstyr fra driller til kantkutter og gressklipper som bruker de samme batteriene.

Akkurat nå er sag + lader + batteri på tilbud til 2999. TS får unnskylde at jeg er drittsekk nok til å påpeke det, men meningen med en sånn test er vel å hjelpe dem som måtte være interessert
Shocked

Men altså, er det ikke fantastisk med sånne produktserier? Annonseres til prislapp med 1-tall først. Kunden løper for å kjøpe [skal jeg dra kjønnsrolleklisjé nok til å føye til "etter å ha innhentet konemors tillatelse"?].
Ender opp med å ha brukt 5-tall først - etter å ha rasket med seg et ekstra apparat i serien.
Grin
  (trådstarter)
   #13
 5 412     Langhus     0
Hehe, jeg pleier sjelden å være heldig med timingen så det passer jo bra for noen andre å handle nå Smile

Signatur
   #14
 5 111     Sørnorge     0
Jeg betalte 1999 -10% fakturakundebonus hos jula for bare sagen, og 825 for 5Ah batteri på tilbud på Europris. Det blir 2624 totalt. Lader og 2Ah batteri hadde jeg fra før. (Kjøpte pakke (ca kr 900) med drill, lykt, 2Ah batteri og lader til lavere pris enn batteri og lader da jeg trengte batteri og lader til batteridreven fugesprøyte (ca kr 650) tidligere i år.)
Så totalt litt over 3500 for motorsag, 5Ah og 2Ah batteri, lader, drill og lykt. Synes det er ganske grei pris,

Ebay-leveransen av 2x 4Ah batterier til 255kr inkl frakt ser ikke ut til å komme. Fikk mail fra ebay om at selger ikke lenger er en registrert bruker av ebay. Oppgitt leveringstid utløper i morgen.
   #15
 139     0
825 for 5Ah batteri på tilbud på Europris.


Godt poeng jeg tygde på da jeg vurderte Ryobi: når man står der og skal ha gjort en jobb og har et batteri for lite, så er det vel åtte ganger så mange Europris-butikker som Jula og Bauhaus til sammen.
Og konkurranse mellom disse tre gir jo typisk ikke de verste prisene en forbruker kan tenke seg.
   #16
 5 111     Sørnorge     0
Grunnen til at jeg kjøpte på europris var behovet for sag raskt. Eller rettere sagt, ønsket om å slippe bensinsagstøyen.
Ebay gir gode priser på batterier (den bestillingen jeg regner med at ikke kommer var nok for god til å være sann). Har bestilt et 4Ah til 273kr inkl frakt. Denne tror jeg kommer. Det er mer enn dobbel pris av de jeg tror ikke kommer, men samtidig langt under halvparten av norsk pris. 5Ah batteri kommer så vidt over den norske 350kr-grensen, og blir da dobbel pris av 4Ah. Derfor tar jeg heller 2x4Ah.

5Ah er anbefalt til sagen. Men 2Ah har vist seg å funke bra, så da er jeg ikke bekymret for at 4Ah ikke skal gjøre jobben.

Ebay-priser på selve maskinene er faktisk høyere enn norske butikker.
   #17
 2 978     Vestlandet     0
Denne saga ser jo ut til å vera eit godt kjøp, spesielt om ein har Ryobi ladar frå før.


Eg har kika litt på Ryobi hjå Europris. Eg tykkjer ikkje Ryobi batteria er spesielt billige. 1 179 for eit 5ah batteri sist eg sjekka. Det er 400kr meir enn eg betalte for 5ah Makita batteri.
Signatur

   #18
 139     0
1 179 for eit 5ah batteri sist eg sjekka. Det er 400kr meir enn eg betalte for 5ah Makita batteri.


Yep. Og 1199 på Jula. Men Bauhaus selger 2x for 1799.

Du har et godt poeng der, jeg trodde Makita hadde dyre batterier ... hm. Jeg har ikke brydd meg om de store, siden jeg var mest ute etter noe lettvekts.

Mon om batteriene er de samme i alle deler av verden ...